Alex179 26.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 witam wszystkichdom poniemiecki typu "jamnik" peka mi farba na suficie pojawily sie rysy co przyczyną tego "zjawiska" i czy to w zasadzie zdarza sie ? dziekuje serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 witam wszystkich dom poniemiecki typu "jamnik" peka mi farba na suficie pojawily sie rysy co przyczyną tego "zjawiska" i czy to w zasadzie zdarza sie ? dziekuje serdecznie i pozdrawiam Najczęściej to występuje jeżeli jest wiele warstw farby, zeskrob szpachelką i pomaluj na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frater 30.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ewentualnie tynk na trzcinie nie trzyma sie juz deskowania, powoli zaczyna zwisac i sie odspajac. Mialem tak w 2 pokojach... ostatecznie zerwalem tynk, trzcine, deski i teraz mam sufit z belkami na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts