Mufinek 26.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? co znaczy "kochanków". Prosze o sprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? co znaczy "kochanków". Prosze o sprecyzowanie Kochanki to takie co nie mają ślubu, Maaaaaaaaaaaaaaajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 26.10.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? co znaczy "kochanków". Prosze o sprecyzowanie Kochanki to takie co nie mają ślubu, Maaaaaaaaaaaaaaajka Kochankowie to para w wolnym związku, kochankowie to też małżeństwo (tylko że to ich nazwa sypialniana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? co znaczy "kochanków". Prosze o sprecyzowanie Kochanki to takie co nie mają ślubu, Maaaaaaaaaaaaaaajka oj nieprawda , nieprawda malzenstwo w lozku tez kochankami jest No co , jest powiedzenie - moj partner to moj maz i kochanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 26.10.2006 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 skłóconych kochanków najlepiej godzi łóżko?? co znaczy "kochanków". Prosze o sprecyzowanie Kochanki to takie co nie mają ślubu, Maaaaaaaaaaaaaaajka oj nieprawda , nieprawda malzenstwo w lozku tez kochankami jest No co , jest powiedzenie - moj partner to moj maz i kochanek Żona to nie tylko żona, czasem żona to też matka i kochanka. I wszystko nie wybiega wcale w tym przypadku poza granice małżeńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 oooo własnie Mufinek...ale czy to jest dobry sposób na godzenie? Jakoś mi się nie wydaje. Kobiety (nie wiem czy wszystkie) mają raczej tak, że jak cos jest nie tak to z seksem ani rusz. Najpierw musi być ok "psychicznie", a dopiero potem fizycznie. Ale to pisze w swoim imieniu i nie wiem jak to jest u innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 oooo własnie Mufinek...ale czy to jest dobry sposób na godzenie? Jakoś mi się nie wydaje. Kobiety (nie wiem czy wszystkie) mają raczej tak, że jak cos jest nie tak to z seksem ani rusz. Najpierw musi być ok "psychicznie", a dopiero potem fizycznie. Ale to pisze w swoim imieniu i nie wiem jak to jest u innych... u mnie to samo nie pojde z mezem "spac" , jak jestem na niego wkur.......ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 oooo własnie Mufinek...ale czy to jest dobry sposób na godzenie? Jakoś mi się nie wydaje. Kobiety (nie wiem czy wszystkie) mają raczej tak, że jak cos jest nie tak to z seksem ani rusz. Najpierw musi być ok "psychicznie", a dopiero potem fizycznie. Ale to pisze w swoim imieniu i nie wiem jak to jest u innych... u mnie to samo nie pojde z mezem "spac" , jak jestem na niego wkur.......ona czyli po sprecyzowaniu temat mnie też dotyczy łóżko dopiero po pogodzeniu się a nie zamiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Nie - zdecydowanie nie. Taki np. dywan jest co najmniej równie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Moja babcia zawsze mawiała "Pierzyna ma cztery rogi, godzi ręce, godzi nogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 To ci babcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 26.10.2006 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 fajne stwierdzenie ja nie mowię że ja jak się wkurzałam na swojego partnera to najlepiej godzenie wychodziło w łóżku, nie absolutnie. Ale dużo razy usłyszałam że to dobry sposób a więc pytam czy oby na pewno, a jak nie to dlaczego nie. Jeśli znow jesteście za taki godzeniem się to też pytam dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w sumie to mogłoby by być ... tylko jeszcze nie znałem babki coby się tak godzić chciała .... jak babka jest wkur... to bidny chłopina nawet kanapki nie dostanie a co mówić seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w sumie to mogłoby by być ... tylko jeszcze nie znałem babki coby się tak godzić chciała .... jak babka jest wkur... to bidny chłopina nawet kanapki nie dostanie a co mówić seks było po co wqrzać babkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w sumie to mogłoby by być ... tylko jeszcze nie znałem babki coby się tak godzić chciała .... jak babka jest wkur... to bidny chłopina nawet kanapki nie dostanie a co mówić seks było po co wqrzać babkę? czasem trza ciute o swoje powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w sumie to mogłoby by być ... tylko jeszcze nie znałem babki coby się tak godzić chciała .... jak babka jest wkur... to bidny chłopina nawet kanapki nie dostanie a co mówić seks było po co wqrzać babkę? czasem trza ciute o swoje powalczyć to i ofiara tej walki musi być a podstępem się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 26.10.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jak "idą do łóżka" to już sa pogodzeni. Chyba, że trzeba któreś ogłuszyć, żeby tam zaciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w sumie to mogłoby by być ... tylko jeszcze nie znałem babki coby się tak godzić chciała .... jak babka jest wkur... to bidny chłopina nawet kanapki nie dostanie a co mówić seks było po co wqrzać babkę? czasem trza ciute o swoje powalczyć to i ofiara tej walki musi być a podstępem się nie da? wiesz jak se ktoś wziął łokrutnie inteligentną żone to jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 26.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 to nie do końca jest tak... najpierw trzeba się dobrze pokłócić, potem szczerze pogodzić, a potem marsz do łóżka; wtedy to jest dopiero to pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts