Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy też uważacie że ...

Mufinek

Recommended Posts

Kobieta aby pójść do łóżka z mężczyzną,potrzebuje bliskości,zaufania i poczucia więzi.Mężczyzna przeważnie potrzebuje tylko miejsca.Relacje damsko-meskie w łóżku, jest to godzenie nieograniczonych potrzeb kobiety z ograniczonymi zasobami mezczyzny.Tak wiec Panowie mają przechlapane a Panie razem z nimi.Można godzić sie na wiele sposobów ale przy tym należy zachować zdrowy rozsadek(a może lepiej żyć w zgodzie i dać "dziadziowi czasowi" pole do popisu:gdzie ,kiedy,z kim i po co?)

jakieś tam http://www.????.pl

Moment.

Jeśli małżeństwo to też kochankowie ( bo akurta są w łóżku i się kochają) to wyjaśnijcie mi proszę jakim cudem się kłócą ?

Bo ja albo się kłócę albo kocham. Jak zaczynam się kłócić ( co prawda nie mogę sobie tego wybrazić :o w trakcie?) to przestaję być na chwilę kochanką - bo się kłócę.

W związku z tym - nie znam kłótni z kochankiem :)

A u mnie to jest wręcz NIEMOŻLIWE. Jak jestem wk.....na na męża to nie podchodź do mnie, a jak on jest zły to mu ochota na sex przechodzi całkowicie.

Zawsze jest jakiś konkretny powód kłótni. I co, tak po prostu potem mały sexik i już wszystko OK? Nie bardzo to do mnie trafia. Co innego wyjaśnić sobie to i owo, no a potem.................. tak, to rozumiem :D .

To zależy - nam sie zdarza np. kłócić o pierdoły. Tak, że w trakcie sprzeczki zapominamy o co poszło :wink: noi tak sobie np "wymieniamy zdania", bez sensu, bo powód gdzieś zginął po drodze...adrenalina podniesiona... i tak się kończy czasem :wink:

Ale żeby była jasnośc - jestem przeciwnikiem "rozwiązywania" problemów w taki sposób. Głównie dlatego, że nic nie da sie tak rozwiązać. Wyjście donikąd.

Znam taki związek - para całe swoje wspólne kilkuletnie zycie biega od kuchni (gdzie rzucają talerzam) - do sypialni.

I zgodnie twierdza, że dawno by sie rozstali...gdyby im w tym łóżku tak dobrze nie było :roll: :D