Elanek 26.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam, proszę o pomoc. Zastanawiam się do jakiej wysokości zrobić płytki na ścianie w łazience. Czy do samego sufitu? Mam łazienkę średniej wielkości ze skosami i z dwoma oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 26.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 mogę się wypowiedzieć jak się zdecydowałam, decyzję podjęłam na podstawie obserwacji u znajomych i licznego przeglądu prasy wnętrzarskiejkafle przy skosach do skosów, w mokrych rejonach (prysznic i umywalka do sufitu) reszta 150 cm, I oczywiście zabawa z tej okazji kolorami kontrastowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 26.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ja robię do 1,4, gdzie prysznic oczywiście wyżej. W wannie tylko kąpiele, więc nie będzie się chlapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Na ścianie kolankowej mam pod sam skos. Na szczytowej i ścianie z sedesem około 140cm. Na ściance z umywalką na całości, tak samo jak pod prysznicem. Jak to wygląda można zobaczyć w moim dzienniku na drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 27.10.2006 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dziękuję Wam bardzo za pomoc. Mam pytanko do Olkalybowa. Umywalkę masz wpuszczoną w blat. Jaki to jest blat. Sama się zastanawiałam na czym postawić umywalkę, a Twój blat bardzo mi się podobał. Jak myślicie na jaki kolor pomalować skosy??? Zrobić jakiś kontrast do płytek?? Czy ktoś może też doradzić coś nt blatów pod umywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Umywalkę mam z Koła NOVA TOP, a pod nią znajduje się szafka podumywalkowa.Umywalka wygląda takhttp://www.kolo.com.pl/graf/pliki/katalog_2003/ceramika/nova_top/novatop_061960_001_pd.jpgtakiej samej szafki nie udało mi się odszukać, ale przy tej zasada jest taka samahttp://www.kolo.com.pl/graf/pliki/katalog_2003/ceramika/nova_top/novatop_089037_001_pd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts