arman 26.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dostałem ofertę weryfikacji developera w pakiecie GOP i ...no i czy ktoś z tego kiedyś korzystał?Arman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soluch 27.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ciekawskim jestem, więc pytam a co to za cudo ten GOP?i jak to się ma do developera?Pozdr.D.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 27.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Geodezyjny Obmiar Powykonawczy? Gdy Okna Pękają? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arman 27.10.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 skróty nieźle rozszyfrowane A tak naprawdę to wg opisu który mam to GOP to Gwarantowana Obsługa Prawna. Zabonamentowana. Znajomy znajomego przyszedł do mnie z czymś takim, a że wygadałem się,że chciałbym sprawdzić jedną firmę, to mi podpowiedział, że można w ramach tego m.in. zlecić sprawdzenie developera. Taki wywiad poprostu. Ten GOP trochę kosztuje i mam nadzieję, że ktoś z nieznajomych mi ( znajomi nie są obiektywni ), może mi coś na ten temat powiedzieć. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soluch 30.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 arman!a na jakiej zasadzie, badają/ sprawdzają tego developera?to jakaś wywiadownia.poza tym co wiem to można z developerami teraz trochę bezpieczniej"pohandlować".Chyba, że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts