Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzielenie przestrzeni

jaszczurus

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Liczyłem bardziej na jakieś fotki. stwierdziłem jednak, że ścianka będzie najbardziej stabilna.

A może jakieś pomysły jak ją przyozdobić??

w te kwadratowe dziury mogę wsadzic oświetlenie i zakryć je papierem aby było podświetlone.

zajrzyj na wnętrza - np. inpiracje z Hameryki :) tam są zdjęcia. albo do inspiracje dla budujących.

Ten chiński mi też się podoba :)

Ale do pokoju pasuje mi taki bardziej nowoczesny, prosty. listewki sobie skręcę ale jak upchnąć tam ten materiał by to estetycznie wyglądalo?

Umiem postawić ściankę działową ale parawanu juz nie :lol: :oops: :oops:

a może ścianka + luksefy lub same luksfery - to ładne - albo ścianka z witrażem ?

Po dokładnym wymierzeniu wolę nie stawiać ścianki, poza tym mieszkanie nie jest moje lecz wynajęte i koszt byłby za duży.

To jest właśnie taki problem, z którym się borykam. Po co mam komuś ładować kupę kasy.

Wraz z moją drugą połową stwierdziliśmy, że parawan będzie najlepszy :)

Proponuje - nie wiem jak to nazwac - jakby kratke ale z duzymi przestrzeniami - drewniana. Te poprzeczne elementy " kraty" mozna wykorzystac aby cos na nich postawic, np. kwiatki doniczkowe ,mozna tez w jednym umiescic oswietlenie. Ni wiem czy dobrze to opisalam, nie mam zdjec. Te poprzeczne " szczeble" nie musza stanowic regularnej kratki ale odstepy sa wieksze i mniejsze. Taka "niby" scianka ale azurowa.