Jacek_K 27.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam! Jestem zainteresowany zakupem projektu jak w temacie.Zwracam się z prośbą do forumowiczów o opinie na temat tego projektu.Zalety, wady.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_K 27.10.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jeszcze link do projektu: http://www.dobredomy.pl/?id_project=86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 27.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Bryła fajna jednak moim zdaniem zbyt mała powierzchnia użytkowa jak na dom z poddaszem użytkowym i czterospadowym dachem. Na poddaszu będziesz mieć same skosy.Sugerowałby jeśli oczywiście masz taką możliwość zobaczyć to poddasze w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_K 27.10.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dzięki za zainteresowanie.Niestety to chyba nowy projekt i w rzeczywistościżeby zobaczyć poddasze trzeba będzie trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 13.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Chciałabym ten projekt kupić, jak ktoś go buduje to proszę o jakieś rady, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 15.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czy naprawdę nikt nie buduje tego pięknego domku?Spróbuję dać zdjęcie-metodą prób. http://www.dobredomy.pl/?id_project=86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterson15 17.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 WITAM WSZYSTKICH Z FORUM MURATORA. MAM TAKIE PYTANIE .CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ LUB BUDUJE DOM ''DELFIN''? BO JA ZACZYNAM BUDOWĘ DOMU DELFIN NA WIOSNĘ I JESTEM CIEKAW WASZYCH OPINI. CO MNIE MOŻE ZASKOCZYĆ CZY SĄ WIĘKSZE KŁOPOTY I ILE KOSZTUJE. POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterson15 14.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 cześć Niewiem czy zaglądasz na tą stronę bo mam pytanie Czy wybrałeś ten projekt ???Boja będę go właśnie budował i jestem ciekawy jak on wygląda w rzeczywistości.Proszę o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 12.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Właśnie dostałam decyzję i zaczynam może jeszcze w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaign 05.07.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam:)Gratuluję wyboru projektu domu Delfion. Już od 3 miesięcy "buszuje" po internecie w poszukiwaniu wymarzonego projektu domu... i muszę przyzanć że Delfin to projekt, który jako pierwszy ujrzałam i sie nim zachwycilam od razu. Myślę ze ostatecznie zdecydujemy sie z narzeczonym na ten projekt. W związku z tym bardzo proszę o jakieś info nt. ewnetualnych zmian wprowadzonych przez Ciebie, prosze o uwagi i spostrzeżenia, które uczynią ten projekt jeszcze bardziej funkcjonalnym. Jak roziążesz sprawę wentylacji w kuchni? i czy może wpadłaś na pomysł powiększenia kotławni, łazienki itp.??Fotki z realizacji mile widziane: podaje adres do korespondencji: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaign 23.07.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 czy ktoś z podkarpacia buduje Delfina? na jakim etapie budowy ewentualnie? dzięki z góru za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 12.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja już mam zakończony parter a niedługo poddasze i przykrycie domku. Ale coś mało ludzi buduje ten domek, a on taki ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 12.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no ładniutki, ładniutki i to nawet bardzo ladniutki - zyczymy powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 16.09.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No powolutku to nam wszystko idzie - ale jest super. A propo twój domek Tyson też bardzo fajny. Mamy coś wspólnego zaczeliśmy w tym samym roku budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 12.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nasz delfin już przykryty, jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 17.11.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No i nic cisza!!!A ja właśnie mam wycenione okienka około 12 tyś.Jeszcze drzwi muszę wybrać, moze ktoś ma ciekawy wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTA-K 18.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dopiero z mężem przykryliśmy i może w zimie hydraulika złapiemy, ale to wszystko w praniu wyjdzie. Ciekawa jastem na jakim etapie ty jesteś?? Jak zaglądasz to odezwij się. My bardzo dużo zmian wprowadziliśmy i ty sposobem duzo zyskaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piojankowski 28.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś z woj wielkopolskiego może buduje lub pobudował domek DELFIN z Dobre domy http://www.dobredomy.pl/?id_project=86 Projekt ten jest również dostępny an innych stronach takich jak http://www.extradom.pl Bardzo mi się spodobał i chciałbym zasięgną ć pewnych informacji ewentualnie obejrzeć go na żywo. Jeżeli ktoś może pomów to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 28.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś z woj wielkopolskiego może buduje lub pobudował domek DELFIN z Dobre domy http://www.dobredomy.pl/?id_project=86 Projekt ten jest również dostępny an innych stronach takich jak http://www.extradom.pl Bardzo mi się spodobał i chciałbym zasięgną ć pewnych informacji ewentualnie obejrzeć go na żywo. Jeżeli ktoś może pomów to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam architekt nie wrysował słupów w pokojach na poddaszu... ten dach bedzie lewitował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piojankowski 08.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam. Czy ktoś buduje któryś z tych projektów. Jeżeli tak proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts