xylon-pal 13.06.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam. Rozpoczynamy budowe domu kornelia, wprowadziliśmy kilka zmian: poszerzyliśmy dom o 1 metr a w miejscu garażu będzie gabinet. Z konieczności musieliśmy także zmienić kąt dachu ( warunki zabudowy) i w zwiążku z tym mam pytanie i ogromną prośbę, czy możecie mi przesłać wymiary tych fal ? tzn. szerokość, długość, wysokość oraz kąt? . Dostałem projekt już z wprowadzonymi zmianami i wydaje mi się że to wyniesienie jest wieksze niż w projekcie oryginalnym ( wedługo mojego projektu wyniesieni wynosi 591mm szerokość 420mm) wydaje mi się że coś jest nie tak a chciałbym żeby wszystko wyszło jak powinno i BARDZO Proszę o wasze wymiary, mój adres [email protected] Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korneliowicze 12.07.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Mam pytanie do osób budujacych kornelie z ceramiki max o grubosci 24 cm. Ile potrzeba bylo pustakow na sciany nosne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts