pchlistosc 19.04.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Witam.Kupilem przedwojenny don dach jest wykonany z dachowki cementowejpoprzedni wlasciciel przekladal pol dachu kiedy dach byl kladziony nie wiem.Jak chodze po strychu nie widze przeciekow chce zaadoptowac strych nie wiem czy wymieniac dach czy nie?Koszt wymiany dachu jak wiemy jest wysoki z drugiej strony izolowac dach i wykanczac strych sam nie wiem poradzcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 20.04.2003 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 Najlepiej przesrobic ."Kolorowych jajeczek,wacianych owieczek,rozkicanych kroliczkow,pysznosci w koszyczku,a przedewszystkim udanego lania w dniu suchego ubrania:smile:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts