Paweł... 27.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam. Poszukuje kogoś godnego polecenia w temacie szycia zasłon. Byłem we Wrocławiu w kilku miejscach, ale ceny to nie jest coś, co chciałbym zapłacić, hehehe... Czy ktoś ma kogoś takiego w rozsądnej cenie, kto uszył naprawdę wiele zasłon, ma do tego tzw. dryk itd. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 27.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie wiem jakie sa twoje preferencje cenowe, ale pięknie i fachowo robią zasłowy i firany w EUROFIRANACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 27.10.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Hmm... nie wiem, czy to dużo, czy to mało, ale jakaś miła Pani wyceniła mi jedno okno w salonie na min. 450 PLN bez karnisza, więc wolałbym zapłacić zdecydowanie mniej. A okien mam kilka... hehehe Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 27.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A, to inna bajka, ja w zeszłym tygodniu za uszycie 2 firan do kuchni (120x150) zapłaciłam 400,00PLN - z materiałem 700,00PLN.Ale firany BOMBA (przynajmniej dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 27.10.2006 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kurcze, ja mam drzwi na taras, duże okno (ok. 2x2 m), dwa okna w części kuchennej... to tak na poczatek. Później kolejne, ale teraz jak tak sobie policzyłem to ze 2000 plus Karnisze i pewnie coś to już 3000. Za dużo. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 27.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 wiesz - EUROFIRANY do najtańszych nie należą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 27.10.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No właśnie dlatego szukam, może ktoś ma kogoś takiego, bo jak nie to skończy się jak zawsze, będzie trzeba iśći wydać tyle, ile mógłbym dać np na bramę wjazdową, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 27.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A może jakaś znajoma krawcowa?Wierz mi -uszycie prostych firan to żadna filozofia,często efekt polega na odpowiednim upięciu-od lat szyję sama sobie i znajomym.Nie sztuka zapłacić za firany set-zł a potem jeszcze wzywać firme do ponownego upinania(po upraniu) zA NASTĘPNE SET-ZŁ-słyszałam o takich sytuacjach.Firanki mają być ładne,ale też praktyczne w użytkowaniu,a takie uszyć -nic trudnego.Popytaj wśród znajomych-wiele pań to potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana49 27.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Poponuję FIRANEX na ul.Hermanowskiej .Duży wybór i różne ceny.Do wyboru organzy.woale .Firany z Kalisza -Haft.Pomagają w aranżacji.mam firany w ich wykonaniu. Dobry jest też sklep na ul.Ślężnej chyba 190 ma firany ze Skopania.tu ceny są niższe, ale nie szyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 27.10.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dzięki, pojadę sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 28.10.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 hejJa szyję w Domarze, jest jeszcze taki punkt szycia firan na Krzyckiej. Tak naprawdę to głównym składnikiem ceny jest kwota jaka płacimy za tkaninępozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 06.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 hej Ja szyję w Domarze, jest jeszcze taki punkt szycia firan na Krzyckiej. Tak naprawdę to głównym składnikiem ceny jest kwota jaka płacimy za tkaninę pozdr Potwierdzam. Jako facet rozebrałem cenę szytej firany na skłądniki proste. Cena materiału to GŁÓWNY składnik ceny. Pamiętaj że jest to cięte z firany która ma wysokość 3m ... co z tego że ty potrzebujesz 1,75 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natmal 11.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 11 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts