anna.misia 27.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no właśnie papiery leżą w wydziałe i jeszcze nic mi nie kazali płacić jeżeli są a na pewno są to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 27.10.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ludzie przeciesz prawie wszyscy bydujecie domy i co nie wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Przepraszam, a za co te opłaty i gdzie leżą te paiery (to znaczy gdzie jest ten wydział: w gminie, u notariusza, ochronie środowiska, w wodociagach, a może w energetyce). Możliwości jest wiele i niestety wystepuje różnica w opłatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no właśnie papiery leżą w wydziałe i jeszcze nic mi nie kazali płacić jeżeli są a na pewno są to jakie? ale w jakim wydziale, ale o co chodzi ? Więcej precyzji - więcej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 27.10.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 w wydziale budownictwa nic nikt nie wspominał mam przyjśc w poniedziałek i coś jeszcze podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 w wydziale budownictwa nic nikt nie wspominał mam przyjśc w poniedziałek i coś jeszcze podpisać to ma być żart ? Ok - będziesz musiała zapłacić 3.756 pln + VAT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nefer - machnęłaś sie o całe 2zł. + VAT oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nefer - machnęłaś sie o całe 2zł. + VAT oczywiście ups sorry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 27.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ... i opłatę manipulacyjną 1000 zł. A tak w ogóle - chcesz mieć odpowiedź- zadaj precyzyjne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ja bym jeszcze dorzuciła podatek od impertynencji obsługi :) to się liczy od metra powierzchni czynnej działki - 1,743 pln za każdy % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 28.10.2006 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 nie to nie żart pytam poważnie a wy zachowujecie się bynajmniej po ... zresztą szkoda słów myślałam że to forum jest po to aby się czegoś dowiedzieć poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 nie to nie żart pytam poważnie a wy zachowujecie się bynajmniej po ... zresztą szkoda słów myślałam że to forum jest po to aby się czegoś dowiedzieć poradzić NO TO NAPISZ O CO CI CHODZI : - jakie papiery - dotyczące czego, jakie opłaty - za co? co masz na myśli pisząc wydział budowlany - po prostu nikt nie wie o co Ci chodzi . Czy wystąpiłaś o warunki zabudowy czy o pozwolenie na budowę czy sie od czegoś odwołujesz czy czekasz na mapy - O CO CHODZI KOBIETO . Jak napiszesz to ludzie Ci pomogą - ale na razie to można się z Ciebie tylko ponabijać - wybacz A zapewne jak sie nieco pofatygujesz i użyjesz wyszukiwarki to znajdziesz odpowiedź na swoje "tajne" pytanie...bo chyba po prostu nie chcesz napisać o co Ci chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 28.10.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 jak Ci nie kazali płacic to nie będziesz a tak poważnie to podejrzewam że Koleżanka czeka na pozwolenie na budowe.... i znowu niepoważnie - to może sobie porobimy zakłady na co Anna.Misia czeka..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 28.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Anna.Misia jest bardzo niecierpliwa Pierwsze pytanie o 5:23, ponaglenie (zdziwienie, ze nie ma odpowiedzi) już o 6:09 a tak na marginesie to tez jestem ciekawy na co czeka Anna.Misia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ale to my zachowujemy się po chamsku ....:) Prostaki jedne - wszystkie budujo a zadne powiedzieć nie kce Może Anna.Misia się na studia nie może dostać .....bo Wydziały Budownictwa to na różnych uczelniach się znajdują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 28.10.2006 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 bardzo smieszne jako starzy wyjadacze potraficie się ponabijać żle sformułowałam pytanie to fakt niestety nie jestem nieomylna tak jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 bardzo smieszne jako starzy wyjadacze potraficie się ponabijać żle sformułowałam pytanie to fakt niestety nie jestem nieomylna tak jak wy Co nie zmienia faktu, że nadal nikt nie wie o co Ci chodzi Aniu. Jak sama sobie nei pomożesz to nikt CI nie pomoże Nawet nieomylni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 28.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 oj, Anno, Anno... kto tu się nabija, normalnie sobie żartujemy troszkę a Ty zamiast się na nas unosić zdradź nam tajemnicę na co czekasz, to naprawdę z chęcią wielką postaramy się Tobie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 28.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 kurcze, Nefer, byłaś szybsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 29.10.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ok złożyłam komplet dokumentów w wydziale budownictwa i czekam na pozwolenie na budowe ile kosztuje pozwolenie bo napewno coś trzeba będzie jeszcze zapłacić nie wiem jak wam mam to napisać żebyście zrozumieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts