Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jakie opłaty?

anna.misia

Recommended Posts

Przepraszam, a za co te opłaty i gdzie leżą te paiery (to znaczy gdzie jest ten wydział: w gminie, u notariusza, ochronie środowiska, w wodociagach, a może w energetyce). Możliwości jest wiele i niestety wystepuje różnica w opłatach.

nie to nie żart pytam poważnie a wy zachowujecie się bynajmniej po ... zresztą szkoda słów myślałam że to forum jest po to aby się czegoś dowiedzieć poradzić

NO TO NAPISZ O CO CI CHODZI :

- jakie papiery - dotyczące czego, jakie opłaty - za co? co masz na myśli pisząc wydział budowlany - po prostu nikt nie wie o co Ci chodzi .

Czy wystąpiłaś o warunki zabudowy czy o pozwolenie na budowę czy sie od czegoś odwołujesz czy czekasz na mapy - O CO CHODZI KOBIETO .

Jak napiszesz to ludzie Ci pomogą - ale na razie to można się z Ciebie tylko ponabijać - wybacz :)

A zapewne jak sie nieco pofatygujesz i użyjesz wyszukiwarki to znajdziesz odpowiedź na swoje "tajne" pytanie...bo chyba po prostu nie chcesz napisać o co Ci chodzi....

Ale to my zachowujemy się po chamsku ....:):) Prostaki jedne - wszystkie budujo a zadne powiedzieć nie kce :)

Może Anna.Misia się na studia nie może dostać .....bo Wydziały Budownictwa to na różnych uczelniach się znajdują....

bardzo smieszne jako starzy wyjadacze potraficie się ponabijać żle sformułowałam pytanie to fakt niestety nie jestem nieomylna tak jak wy

Co nie zmienia faktu, że nadal nikt nie wie o co Ci chodzi Aniu. Jak sama sobie nei pomożesz to nikt CI nie pomoże :) Nawet nieomylni :)