Krzysztof-1971 20.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dzięki , uwielbiam jeździć w terenie , to moja pasja . Jeżdżę z kilkoma kolegami i niezłe "cyrki" się dzieją , wkleiłbym więcej fotek ...ale to Forum Murator a nie 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 20.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 [quote="wlomac"Witaj kochanie-to ja twoja kamusia!Postanowilam rowniez dzielic sie naszymi przezyciami zwiazanymi z budowa naszego gniazdka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 25.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam, no i jak "wieśniacy" , mnie zasypało dziś na działkę nie dojechałam..., a jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam, no i jak "wieśniacy" , mnie zasypało dziś na działkę nie dojechałam..., a jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam, Ania My za to nie wyjechaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam, no i jak "wieśniacy" , mnie zasypało dziś na działkę nie dojechałam..., a jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam, Ania My za to nie wyjechaliśmy Ja wczoraj już dojechałem bo zmarło to w cholerę i tak sie cieszę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts