Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Reklamy na Forum

Mis Uszatek1719499023

Akceptujecie reklamy na Forum?  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Akceptujecie reklamy na Forum?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 2 years później...

Droga Redakcjo !

Rozumiem wzgląd finansowy , ale reklamy są tendencyjne. :oops:

Właśnie od paru dni jakaś kobiełka usilnie wmawia mi cytat z 'Killera " pt. "Cycki se usmaż" :roll: ( w tle latający toster )

Jak posiadaczka takowych ( niesmażonych ) po dobroci ( jeszcze 8) ) proszę, by Redakcja też miała na względzie kobiece potrzeby przyglądania się rzeczom ładnym. 8)

Ten skądniekąd uroczy biust w nie mniej uroczym staniku nie jest elementem reklamy, tylko elementem frustracji wieloskładnikowej.

Może ów biust mógłby być zamiennie nośnikiem reklamy wespół z męskimi pośladkami ( z gatunku ciacho ) lub torsem nagim ( odmiany lej po bombie ) ??? Wtedy część nadobna tegoż szacownego forum będzie z większą uwagą śledziła reklamy !!!

I oto chyba chodzi. :D

z poważaniem

ziaba

No właśnie chciałam wypełnić ankiete a tu wskakuje mi reklama, musze czekac az się wyskacze, wymiga, nie można tego cholerstwa wyłączyć bo klikam ale nie znika. Koszmar. Zaczynam pisac post i musze jeszcze raz bo wskoczyla ta sama cholerna reklama. Podirytowanie ze tracę czas czekając az sama zniknie powoduje że nie patrzę na to czego ona dotyczy, pewnie znowu jakiś bank, taryfa czy co tam innego. Taka reklama wg mnie mija się z celem. Jak juz musi byc to niech siedzi gdzieś w rogu. Z biegiem czasu reklamy robią się coraz bardziej napastliwe, narzucające się, przeszkadzające w czytaniu tekstu czy pisaniu postu.

dziwne, dziwne.

Kiedy weszłam na forum wyskoczyła reklama allegro (toster). Oczywiście zepchnęła wykaz wątków w dół, kiedy naciskałam klawisz myszy i wrzuciło mnie nie tam gdzie chciałam.

Potem chciałam odpowiedzić na post i porażka... okienko odpowiedzi zasłaniała kolejna reklama allegro (żelazko), której w żadne sposób nie dało się zamknąć.

Reklama na forum zrobiła się za bardzo agresywna. :cry: :evil:

• 2 weeks później...