Mis Uszatek1719499023 27.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dziś 30 razy musiałem zamknąć wyskakującą panienkę w różowym sweterku. Chyba pomyliłem adresy - czy to jeszcze Forum? Wypowiedzcie się proszę, co sądzicie o reklamach na Forum w wątku ankietowym:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 27.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dobry burdel nie jest zły Niektórzy na budowie to dopiero mają burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirmil 27.10.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 ja tego nei trawieswego czasu czesto odwiedzalem forum FILMUale od kiedy zainstalowali tam te swoje pop upy to ich olewam gestym ..... to samo zrobie z tym forum jesli sie nie opamietajajak oni nas nie szanuja to niech..... gdzies sa granice rozsadkuzmuszanie forumowiczow do tolerowania takich nachalnych obrazkow cos mowi o kierownictwie moim zdaniem murator moze na tym tylko stracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dobry burdel nie jest zły Niektórzy na budowie to dopiero mają burdel "Ładny tu burdel macie siostrzyczki..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 babie sie cos stalo i przestala latac... hmmm.... moze poszla sie rozebrac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts