nitubaga 13.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 i poproszę o ten namiar na obudowy kominka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 28.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Możesz wpaść znienacka i zrobić HU! ale nie wiemczy to coś pomoże... w groźbę że założysz oświetlenie gazowe też raczej nie uwierzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 28.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sluchajcie czekam juz 3 miesiac na warunki na prad, czy moge ich jakos postraszyc .Czy ktos mial podobnie czy to tylko u mnie tak jest?. Pozdrawiam Zakład Energetyczny na wydanie warunków przyłączeniowych zgodnie z prawem ma 14 dni! W Twojej sytuacji postraszyłbym ich Urzędem Regulacji Energetyki. Boją się ich jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 29.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Podpisalismy umowe o przylaczenie do sieci gazowej, termin wykonania do 20.02.2009 Napiszcie, jak jest w praktyce, czytaj - czy da rade szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 30.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 mozesz we wlasnym zakresie, sprobuj przez gazmedia w wolominie, i jeszcze stdnosilowski oni robia przylacza. Z tego co sie orientuje rok to i tak nie tak dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankat 31.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Niedawno z ciężkim sercem podjęliśmy decyzję o przełożeniu terminu budowy. Dlatego chętnie podam numer do naszej zamówionej ekipy do stanu surowego. Jest to sprawna, sprawdzona grupa fachowców, polecona przez przyjaciela. Ani kierownik budowy ani inspektor budowlany, który kilka razy sprawdzał ich pracę nie mieli poważniejszych uwag. Wszysko robią w terminie i zostawiają po sobie porządek. Mają zarezerwowany wolny czas na przelomie maja i czerwca. Osoby zainteresowne proszę kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 31.03.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kupię (lub pożyczę) w trybie pilnym 40 szt stempli.Długość 3m. Ma może ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 01.04.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 w stemplach niestety nie pomoge, na alegro widzialam.Mam pytanie gdzie mozna kupic tanie slpuki na ogrodzenie, ew profile zamkniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 01.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W sprawie stempli proponuję popytać się sąsiadów, wiem że leżą u sąsiada za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 01.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Sąsiadów oczywiście już odwiedziłem. Albo będą wkrótce potrzebować albo są zdecydowanie za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 01.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tym razem to ja sprzedaję. Mam do sprzedania Pustaki stropowe Teriva I keramzytowe - 1 paleta. Do odbioru w Markach na ulicy Kurpińskiego. Stan idealny, dzisiaj przywiezione z wytwórni. Cena 300zł/paleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 03.04.2008 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam forumowiczów, jako ze moja ekipa od wod-kanu, ogrzewania i odkurzacza centralnego konczy prace u mnie w polowie maja i chce zostac dluzej w Warszawie, obecialem ze ich polecę - a moge to w pelni zrobić bez narazenia sie na forum ) - bardzo profesjonalnie i przystepnie; jesli jest ktos zainteresowany powołajcie sie na Marcina z Marek: Andrzej, [email protected]; tel: 889-215-831 Pzdr, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 03.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 WitamSzukam namiaru na kierownika budowy, może macie jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 03.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam:) ja wlasnie czekam na projekt od Gaz Media, w zwiazku z tym mam dwa pytania: jak dlugo czekaliscie na odp. i na jaka kwote wycenili robote? Dodam, ze gaz od mojej dzialki jest w odleglosci +- 100m Witam wszystkich, co prawda jestem z sąsiedniego radzymina, a nie z marek, ale doświaczenia z Gaz Media Wołomin już mam. I teraz odpowiadając na pytania. Na odpowiedź czekałem 2 m-ce. Koszt budowy gazociągu w drodze wewnętrznej 200m bierze na siebie gaz media (wynika to z tego, że będzie z niego korzystać 5 rodzin, a co za tym idzie inwestycja jest dla nich opłacalna). Gazociag już od drogi wewnętrznej do domu podłączany z dwóch stron (razem wychodzi 40m rur) wycenili mi na 5.400 + 200 zł kominiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 03.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gazociag już od drogi wewnętrznej do domu podłączany z dwóch stron (razem wychodzi 40m rur) wycenili mi na 5.400 + 200 zł kominiarz Ciekawa jestem jak oni to liczą bo mi za dwa a nawet trzy razy mniejszą długość policzli prawie tyle samo Nic tylko każdy chce na człowieku zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 03.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 my tzn moi sasiedzi wycene z gazmedi bedziemy mieli wkrotce wiec sie tez podziele informacjami, ale jesli chodzi o dlugosc i koszty to wydaje mi sie ze spora czesc stanowia koszty stale takie jak wcinka do gazociagu, dokumenty itp tak jest to w przypadku wodociagu. koszty rur 1mb to 40zl a reszta chyba 3-4 tys to wlasnie te koszty stale, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blizniaki 03.04.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam buduje sie po sasiedzku na Targowku i szukam po sasiadach widomosci na temat kierownika budowy do rozbiórki i budowy, mozecie kogos poelcić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 04.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jesli chodzi o dlugosc i koszty to wydaje mi sie ze spora czesc stanowia koszty stale takie jak wcinka do gazociagu, dokumenty itp tak jest to w przypadku wodociagu. koszty rur 1mb to 40zl a reszta chyba 3-4 tys to wlasnie te koszty stale, pozdrawiam No własnie nie sa to koszty zwiazane z wcinka do gazociagu. Wg wyceny i szczegółów na kwotę tą składa się skrzynka do gazu, zawory, wykop pod rury, podsypka z piasku, taśma żółta ostrzegawcza, 38m rur PE prowadzonych pod ziemią (czyli plastik) oraz 2-3m rur stalowych wprowadzonych do budynku, odbiór inwentaryzacyjny przez geodetę. Podpięcię do gazociągu wykonuje Gaz Media we własnym zakresie. Ja właśnie sprawdzam ile będzie kosztować realizacja takiej inwestycji we własnym zakresie. Jak ustalę koszty i ekipę to dam Wam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts