xwing 15.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Wiatm, po krótkiej przerwie Ja brałem beton z Legionowa , szybko miło i przyjemnie a cena za B20 - 208 netto + pompa 450. U mnie poszło w glebę 23 m3 betonu. A co do formy płatności to płaciłem gotówką więc nie wiem jak z kartami czy przelewami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 15.05.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Naprawdę mają tak tanio? Na ich stronie widnieje nawet jeszcze stara cena. edit: poprawiony adres strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 16.05.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dzwoniłem do MTB - bloczki sa po 3,60 dostepne. Nigdzie taneij nie znalazlem... no chba ze 300 km od WAW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 16.05.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wiatm, po krótkiej przerwie Ja brałem beton z Legionowa , szybko miło i przyjemnie a cena za B20 - 208 netto + pompa 450. U mnie poszło w glebę 23 m3 betonu. A co do formy płatności to płaciłem gotówką więc nie wiem jak z kartami czy przelewami. możesz podzielić sie namiarami na ten beton??? a jeśli chodzi o bloczki to spróbujcie w Cementeksie na Marywilskiej obok C+C CELCON, ja zamawiałam jeszcze przed długim wekendem po 3,20 plus transport do Nadmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 16.05.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 bloczki sa po 3,60 dostepne No kurde Byłem niedawno dowiedzieć się o cenę i krzyknęli 3,40 Zamawiać miałem "na dniach"... no to niezły cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 16.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 H+H CELCONoczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 16.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 po 3,60 z dowozem za ulice mi powiedzieli, nie wiem, czy z tej Marywilskiej nie wyjdzie z dowozem do marek wiecej.... nie wiecie, czym sie rózni UNIPOR od POROTHERM?? poza wygladem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 16.05.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wiatm, po krótkiej przerwie Ja brałem beton z Legionowa , szybko miło i przyjemnie a cena za B20 - 208 netto + pompa 450. U mnie poszło w glebę 23 m3 betonu. A co do formy płatności to płaciłem gotówką więc nie wiem jak z kartami czy przelewami. możesz podzielić sie namiarami na ten beton??? Jasne: Firma "BUDET s.j. tel. 22 774 15 15 lub 22 782 25 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 16.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 nie wiecie, czym sie rózni UNIPOR od POROTHERM?? poza wygladem! a różni się ? ? zawsze myślałem że to to samo just cegła ceramiczna od dwóch różnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 16.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dzisiaj w MBT bloczki po 3,00 netto czyli już 3,66 brutto. Może zrobimy zakłady po ile będą w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 16.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A... nudziło mi sie dzisiaj rano i przejrzałem oferty dziąłek z ostatnich 2 tygodni - czy sprzedający się źle czują z tymni cenami? Czy marki zrobiły się w ciagu pół roku tak prestiżowe, jak okolice Babic i kampinosu ) Tak po prawdzie, to nie widzę żadnej przewagi Kampinosu nad Puszczą Słupecką, może poza liczbą komarów, zaś dojazd gdziekolwiek z tamtych rejonów jest po prostu koszmarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.05.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Czy marki zrobiły się w ciagu pół roku tak prestiżowe Prestż prestiżem... Cena wysoka bo mamy własnych "ochroniarzy" którzy porządku pilnują w naszej wiosce. No wiesz "gang marecki" czy jak kto woli "mafia marecka" ponoć u nas się zadomowiła. Swój swego (czyt. sąsiad sąsiada) nie ruszy :D A na poważnie to rzeczywiście z tymi cenami coś nie tak. Z jednej strony się cieszyć, że wartość wzrasta, z drugiej zaś pogłębia się przepaść między tymi co "już mają" kawałek ziemii, a tymi co "chcieliby mieć". Wielu z tych co na początku roku zdecydowało się na zakup działki i budowę domu, a działki jeszcze nie kupiło, napewno odstąpiło od tego zamiaru i ciężko będzie im już spełnić swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam serdecznie grupę Marecką Fajnie, że w końcu powstała taka grupa - ja my zaczynaliśmy to na forum nikogo z Marek nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.05.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Maluszek Dołączył: 18 Lip 2002 Posty: 6523 Skąd: Warszawa ...ładnie, ładnie. Weteran do dnas zawitał Witamy serdecznie Napisz coś wiecej jaki domek udało się ulepić, na jakim jesteś etapie, gdzie budujesz... ile na koncie i jaki pin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.05.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Robert, a tam od razu weteran . Jakoś wtedy nikt nie chciał się ujawniać, że w Markach buduje (chyba oprócz Slawa). My już od 3 lat mieszkamy i powolutku wykańczamy dom. Projekt Daria z Archipelagu. Mieszkamy przy Granicznej. Co do konta to chętnie bym się do kogoś podczepiła, kto ma za dużo pieniążków A może teraz warto działkę sprzedać - bo ceny są ogromniaste. pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.05.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ooooo... !!! Graniczna.. Połówka pewnie się uśmiechnie Szukaliśmy działek w zeszłym roku w Twojej okolicy. Badzo fajną sprawą był lasek przy Długosza. Tyle, że były to działki 2000 metrów, a właściciele sprzedać chcieli połówki tych działek na zasadzie współudziału ...a z tym różnie bywa. Propozycja taka, bo MPZP nie zezwalał na ich podział. Ale okolica fajna... tylko troszkę się kurzy jak samochody pędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 17.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam serdecznie grupę Marecką Fajnie, że w końcu powstała taka grupa - ja my zaczynaliśmy to na forum nikogo z Marek nie było. Zachęcam do umieszczenia swojej kropki na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcho 17.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam Wszystkich szukam baraku dla ekipy, jakby ktoś coś wiedział/widział to byłbym wdzięczny za wszelkie informacje .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.05.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 czy ktoś nie chce sprzedać (tanio ) stempli? potrzebuję z 50-60 sztuk żeby ogrodzenie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.05.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 czy ktoś nie chce sprzedać (tanio ) stempli? potrzebuję z 50-60 sztuk żeby ogrodzenie zrobić Ostatnio widziałem, że ktoś w grupie chotomowskiej chciał coś upłynnić. Niby rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts