_ZBYCH_ 30.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam Szukam producenta (lub składu) ogrodzeń betonowych w okolicy Marek (Radzymina, Kobyłki, Ząbek, Białołęki). Może ktoś z Was widział gdzieś jakieś ogłoszenie lub zna takiego producenta (lub skład). Potrzebuję betonowe płyty zamiast podmurówki pod siatkę Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik i Aga 31.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zbychu w Radzyminie jest prywatna firma produkujaca miedzy innymi ogrodzenia betonowe : Elementy betonowe BTB. Artur Jasik Adres: al. Jana Pawła II 60; 05-250 Radzymin Telefon: (022) 786-65-65 Fax: (022) 786-65-65 E-mail: Strona www: http://www.btb-radzymin.pl Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 07:00-16:00, sobota: 07:00-13:00 pozdrawiamy Remik i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 31.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zbychu w Radzyminie jest prywatna firma produkujaca miedzy innymi ogrodzenia betonowe : Elementy betonowe BTB. Artur Jasik Adres: al. Jana Pawła II 60; 05-250 Radzymin Telefon: (022) 786-65-65 Fax: (022) 786-65-65 E-mail: Strona www: http://www.btb-radzymin.pl Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 07:00-16:00, sobota: 07:00-13:00 pozdrawiamy Remik i Aga Bardzo dziekuję za informację. Dzwoniłem do nich, ale trzeba dwa - trzy tygodnie czekać Muszę szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 03.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 czy to prawda ze na wiekszosci terenow w markach jest na glebokosci 1m jest glina lub il. Mi wlasnie wykazaly to wiercenia- wyjasnilo to czemu woda u nas stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 03.08.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 U nas - ok.Granicznej działka jak pustynia,sam piach. Ale kiedy kopali pod szambo glina pokazła się na gł. 1,5 - 2,0 m.Więc chyba coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 03.08.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Z profilu geologicznego okolicy wynika, że od około 1,5 metra jest jakieś 5 metrów iłów, a potem znowu piasek do 100 metrów w głąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 nie chce ktoś sprzedać używanych desek szalunkowych? pilnie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 04.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Jeszcze nie, ale za dwa trzy tygodnie pewnie tak. Będę też miał do sprzedania 1-2 palety bloczków fundamentowych i ze 4 betonu komórkowego 600 24 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 06.08.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 wspomniany wcześniej sąsiad wyzbył się niestety swoich desek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 czyli nie mam co sie martwic super, a tak na marginesie czy znacie kogos kto wywozi badyle. od soboty moj maz ciachal badyle tj. krzaki i samosiejki bardzo mlode co by zobaczyc jaka mamy dzialke i jakis zyczliwy sasiad sie zainteresowal , co my tu robimy, dodam ze spacerowal sobie po nie swoich dzialkach (wiedzial ze to dzialki prywatne) wiec moj maz sie go spytal a co pan tak lazi po obcym no i sie zdziwil. nie wiem czy sie martwic czy tez cieszyc czlowiek od ktorego kupilismy ziemie powiedzial ze jak czyscili z badyli to o malo co kolegium nie zaplacil bo zeslali na niego policje ludzie z pobliskich szeregowek. jego komentarz sami u siebie czysto, zadnych krzakow, jak skosza trawe to razem ze smieciami do lasku prywatnego zanosza, a jak ktos inny obczyszcza to sie burza- PANSTWO. Dodam ze my drzew nie wycinalismy bo robic tego nie chcemy. Co prawda ze 2 bedziemy musieli sciac bo rosna na naszym amlym domku. tyle pozdrawiam ps. ale bialoleka i marki sie rozbudowaly normalnie budujecie sie jak grzyby po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ale mam ladny podpis nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 06.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Pytanie do budujących i planujących budowę domu: Na jakiej wysokości kończą się u Was mury fundamentowe? Może inaczej: na jakiej wysokości od poziomu gruntu macie podłogę na parterze budynku? Albo jeszcze prościej: ile stopni schodków zewnętrznych trzeba pokonać aby dojść do drzwi? Z jednej strony chciałbym schodków w ogóle nie budować, z drugiej strony jednak wiem, że na podczas wyższego poziomu wód gruntowych i opadów deszczu takie rozwiązanie może być ryzykowne. Napiszcie o swoich doświadczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 06.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Poszukuję materiału (np. stemple budowlane), który mógłby się nadać do ogrodzenia mojego "kawałka ziemi".Może macie takie cudo na zbyciu, lub wiecie kto inny chciałby się tego pozbyć. Gdzie można obecnie tanio kupić siatkę ogrodzeniową?Nie zależy mi na czymś okazałym. Bardziej chodzi o symbolikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ja podobnie do ciebie chcialabym miec wyjscie porsto do ogrodu czyt. 0 schodkow ale musimy sie podniesc, woda stoi i slyszalam o kolesiu co tak wlasnie ma zrobione i na wiosne ma wode w domu, taki patent w markach chyba nie jest oki, na marginesie wiem ze jak nie ma bariery w postaci schodkow itp to wszystko sie potwornie nosi do domu wiec zalezy jak duzo lubisz sprzatac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 06.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Z myślą o schodkach jestem już pogodzony. Aktualne pytanie brzmi: ile schodków powinno być aby zapewnić komfort użytkowania domu i bezpieczeństwo (powodziowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 06.08.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ja podobnie do ciebie chcialabym miec wyjscie porsto do ogrodu czyt. 0 schodkow ale musimy sie podniesc, woda stoi i slyszalam o kolesiu co tak wlasnie ma zrobione i na wiosne ma wode w domu, taki patent w markach chyba nie jest oki, na marginesie wiem ze jak nie ma bariery w postaci schodkow itp to wszystko sie potwornie nosi do domu wiec zalezy jak duzo lubisz sprzatac:) Robienie wejścia do domu na poziomie gruntu w wypadku np. braku docelowej nawierzchni ulicy jest trochę ryzykowne chyba, że działka jest np. 50 cm powyżej obecnego jej poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 wazne jest ile ale równie wazne jest jak wysokie, są na to normy i zalezy ile dzieci macie , ja stawiam na ok 5 zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 06.08.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 podłogę na parterze będę miał ok. 30-35 cm powyżej gruntu, ale z kolei jakieś 60-70cm powyżej drogi. Więc zapas jest. Zastanawiam się nad zrobieniem chodnika od furtki w tej samej płaszczyźnie co podjazd do garażu. Uniknąłbym wtedy robienia jakichkolwiek schodków przy wejściu do domu. Sama "okolica" drzwi wejściowych będzie wyłożona kostką granitową (docelowo ) więc rozwiązanie takie myślę byłoby całkiem ok. pees. Mam do sprzedania w sumie ok. 190-200 szt. stempli budowlanych z wycięciami pod rygi. Jak ktoś chętny to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 07.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a ja mam pytanie czy ktos z was buduje moze salon ok 28-30m , i kuchni ok 14m, chcialabym zobaczyc to w realu, moze ktos zaprosi nas:) na inspekcje. Ja jestem za projektem p42a lipinskich ale nie znalazlam nikogo kto budowalby go w okolicach wawy stad moje pytanie.zastanawiam sie czy taki salon jest wystarczajacy,pozdrawiambrak schodow w domu-dla mnie ideal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 07.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 chyba znalazlam- musze sie wporsic do ciebie rrobertMiejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania w m. st. Warszawie. Sp. z o.o.tel. 0 22 632 00 5101-161 Warszawa, Obozowa 43Godz 9-15 0228117101-kontenerytel.8115040374,50 bruttoSITA Polska Sp. z o.o.e-mail: [email protected] tel. +48/22 49 24 400 lub 401, 600-650zl brutto"BYŚ" Wojciech Byśkiniewicz tel.: (+48 22) 865 31 50 (51) tel./fax: (+48 22) 835 40 48 417 bruttoJURANTtel. (022)781-90-63 330zl netto malo to uporzadkowane ale chodzi o ceny kontenerow 7m3- najtaniej wychodzi MPO-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts