patka 02.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Niestety chwilowo ten pan nie moze choc wydaje sie bardzo sensowny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 i jeszcze jedno zapytanie potrzebuje tani transport dla piachu, mam zrodlo piachu ale nie mam transportu, tak wiec i koparke i transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 02.10.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W takim razie podzwoń po składach budowlanych - jak tak zdobyłem powyższy namiar, na pewno mają jakieś kontakty. Pozdrawiam r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 niesamowite sa ceny, wywrote zaladowana ziemia kosztuje ok 200zl, sam transport 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a tak ogolnie to znowu nowasc mianowice, czy wiecie ze praca pana koparki to cena ok 80-110zl za h, zdjecie humusu moze wykonac spychacz i tutaj cena 3zl/m2. wniosek nie zawsze trzeba zatrudniac koparke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pan koparkowy - 501 286 315, rzetelny i cenowo ok a daj może namiar na tego spychacza? i czy nie bierze za dojazd? bo ode mnie ostatnio koparkowy (inny niz ten, którego podałam) po wykonaniu roboty chciał dodatkowo 100 zł za dojazd i się cieżko obraził, jak nie zapłaciłam, bo wcześniej nic o dojeździe nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pan od spychacza i transportu itp tel.602 275 930 niestety nie wiem jak sie nazywa. po kalkulacji na zimno u mnie bardziej oplaca sie koparka 1000m2*3zl to jest 3tys. za spychacz a nie sadze by koparka musiala pracowac 3dni. z tego co on mowil to transport spychacza kosztuje ile nie wiem. na marginesie mam pytanie czy ktos potrzebuje ziemi na podniesienie terenu. pytam bo znalazlam goscia ktory ma jej bardzo duzo ale po1- chce zrzucic prawie hurtowo tj 45tys.m3 a po drugie jest daleko wiec musi sie mu oplacac. i tu dowoz na dzialke w cenie. dodam ze szukam czegos w cenie ok 120zl za wywrote 4-osiowa. jak to nie wypali to nadal niestety szukam taniego transportu. a mowia ze w polsce nie da sie zarobic za jeden transport jak pisalam chca 300zl a to oznacza ze dziennie moze byc nawet 1000zl chyba zrobie papiery na tranport wywrotami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a jakiej jakości ta ziemia? u mojego znajomego gliny jakiejś nawieźli i teraz w niej grzęzną. Ja bym trochę chyba też wzięła, jak jakaś normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ziemie jutro bym zobaczyla ta do nawiezienia, ale najpierw musze znalezc do dzis wieczora sporo chetnych. chodzi o to ze oni maja cale 10000m3 co stanowi ok 800wywrotek a to jest 10x za duzo. wiec jak znajde chetnych to jak to piaski to biere. cena atrakcyjna 100zl za wanne. a co do gliny to moj sasiad oszolom sobie podniosl teren o 1m. tylko nawiozl wlasnie syfu i pomimo ze nawiozl topi sie bardziej niz my.i on jest podobno z branzy i sie dziwi ze mu woda stoi. przeciez ta woda musi gdzies odplywac a super ziemie do podniesienia mam ale nie mam transportu kurcze zawsze pod wiatr ps. kasia_de widzialam twoja sciane i podziwiam ze jeszcze zipiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ja biorę o ile to ziemia na wierzch a nie glina - chcę aby na tym coś mogło rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 no to jeszcze 7 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 kirkis a ile ty bys chcial tej ziemi bo zdaje sie to cos dla ciebie, humus itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Psacia, ale 100 zł za ile tej ziemi?? co to jest wanna? i do tego jeszcze cena transportu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 kirkis a ile ty bys chcial tej ziemi bo zdaje sie to cos dla ciebie, humus itp potrzebuję ziemi pod rośliny 1500m2*0,30m=500m3 (mniej więcej) Własnie to jaka jest jej cena? K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja potrzebuję ziemi, ale zależy w jakiej cenie. Myślę, że ok. 7 - 8 wywrotek. Co prawda nie miałam zamiaru jeszcze kupować, ale jak cena będzie dobra to przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 03.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 no wiec po kolei ziemi nie ogladalam jeszcze bo 10tys m3 to bym musiala skromna dzialeczke podniesc o 10M!!!!!!,ziemia to byla dobra wlasnie dla was niestety nie dla mnie bo z wierzchniej warstwy czyli ok60cm-80cm zdjetego humusu.wanna to sa te najwieksze ciezarowy czyli nawet do 30tmysle ze skoro jest juz troche chetnych moze zbierze sie wiecej to ja ja zobacze i wtedy dam znac- moze cos z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 03.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 a no i bez ceny transportu wiec to na prawde tanio jest stad ta ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 03.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 tzn transport wliczony w cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ooo, super cena jak na humus jak jeszcze nie glina i bez gruzu to byłoby aż za pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze, to ja bym może wzięła i z 10 wywrotek w takim razie. Jakby co to proszę o wiadomość na priva, gdyby się coś ruszyło, chociaż raczej będę tu zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts