azb 09.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 na gwałt potrzebuje dekarzy na 2 połowę listopada, dach pokryty już jest folią i łatami, na to idzie trapezówka, roboty na 2-3 dni dla sprawnej ekipy... Poratujcie namiarem, help!!!!! wysłałem na priva trochę późno się zgłaszasz, dekarzy trzeba szukać z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawus 10.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 rozpadła mi się ekipa - potrzebuję pilnie do wieńca i działówek na piętrze - POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 10.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 na gwałt potrzebuje dekarzy na 2 połowę listopada, dach pokryty już jest folią i łatami, na to idzie trapezówka, roboty na 2-3 dni dla sprawnej ekipy... Poratujcie namiarem, help!!!!! wysłałem na priva trochę późno się zgłaszasz, dekarzy trzeba szukać z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem rzecz w tym, że ja miałam dekarza umówionego, przyszedł, położył membranę, przybił łaty. Ale ponieważ od 1 września czekam na blachę i już kilka razy zmieniałam termin jej kładzenia to facet nie może byc na każde moje skinienie ... następny wolny termin ma w grudniu a blacha ma dojechac w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 14.11.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 szukam ekipy do stanu surowego zamknietego godna polecenia na przyszly rok- II polowa rokuBARDZO PROSZE O POMOC-dziekuje z gory serdecznie Wiem ze nie latwo o nia ale proszee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 14.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 wysłałam na piv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLAR01 14.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam wszystkich budujących w Markach. Nie miałam pojęcia, że jest taka grupa. A faktycznie budije się dużo. My budujemy przy Szymanowskiego ( w części od strony Piłsudskiego). To okolice pomnikowej. Aktualnie szukam fachowców do ocieplenia dachu (wełną) i położenia karton gipsów. Malowanie tez wchodzi w grę. Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 14.11.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej hej wszystkim chciałoby się powiedzieć "witajcie po latach" Tyyyyle czasu tu nie zaglądałem. Jak tam zmagania z tą hydrą nienasyconą zwaną bardziej ludzko budową? Nie macie jeszcze dość? U nas troszkę drgnęło. Dawno powinniśmy lać posadzki, ale co chwilę wychodzi coś nowego. Wstawione okienka i drzwi to trzeba ocieplać - normalna sprawa. Ale skoro jeszcze ostatnie podrygi dobrej pogody to może skończyć ogrodzenie? Czemu nie - i znowu kilka dni w plecy. W międzyczasie kilka dni pracy nazwijmy to "zawodowej". Po tynkach wew. kolejnym etapem miała być instalacja wod. i c.o. No ale może jednak lepiej rzucić glazurę wcześniej na ściany w kotłowni? No jasne - po co później męczyć się i kombinować z układaniem płytek pod i za masą rur. Jutro myślimy zakończyć sprawę "glazura" w kotłowni i w następnej kolejności chwycić się za hydraulikę... Co chwilę coś tam wychodzi nowego na co z kolei trzeba przeznaczać kolejne dni pracy a zima tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 14.11.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No, przed zimą trzeba zdążyć. Jak tylko wylewki podeschną kładziemy wełnę na strop i płytki w pomieszczeniu gospodarczym i można odpalać ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 14.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 RRobert, Miło Cię ponownie widzieć (czytać). Fajnie się czyta jak bardzo jesteście pochłonięci budowaniem Waszych domów (teraz do wszystkich budujących), ile czynności wykonujecie w ciągu dnia związanych z budową, a mimo to znajdujecie chwilkę, aby zasiąść do komputera i podzielić się swoich doświadczeniami. Mam nadzieję, że podczas zimy trochę więcej sobie pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witajcie, dawno już tu nie zaglądałem W związku z przeprowadzeniem się do nowego domu mam problem z dostępem do sieci. Czy znacie może jakiś providerów internetu w Markach? TPSA raczej nie dostarczy mi neo z przyczyn technicznych (nie pociągną mi kabla tylko dla mnie) Może wy albo ktoś z was korzysta z takich usług w Markach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 21.11.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hej Zerknij na forum Marek na gazecie, ewentualnie pogrzeb w serwisie marki.net.pl.Swego czasu był to bardzo nośny problem w M. Pozdr r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spaniel 23.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 witam Jeśli ktoś z forumowiczy może polecić swoich dekarzy (do dachówki ceramicznej) będę wdzięczny za namiar na priv. Ja z głównym wykonawcą umówiłem się na to że on też zrobi więźbę ale do pokrycia potrzebuję już kogoś innego. Z góry dziekuję Spaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Hej Zerknij na forum Marek na gazecie, ewentualnie pogrzeb w serwisie marki.net.pl. Swego czasu był to bardzo nośny problem w M. Pozdr r Dzięki, czy masz (macie) jakieś doświadczenia z tymi dostawcami (np. sferią itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 30.11.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Po ile placiliscie ostatnio za beton, np B20? W MTB widzialem cene 265 + VAT po rabacie za b20 z dodatkiem mrozo + pompa.. troche duxo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Po ile placiliscie ostatnio za beton, np B20? W MTB widzialem cene 265 + VAT po rabacie za b20 z dodatkiem mrozo + pompa.. troche duxo... nie wiem jakie są teraz ceny ale zadzwoń 602391522, brałem u nich beton na swoją budowę i był niezły i najtańszy w rejonie Marek (chociaż to już dość dawno temu było ) ... a i VAT ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 30.11.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja bym na Twoim miejscu szukał w Legionowie - jak lałem strop w październiku to płaciłem za B20 bodajże 221 PLN netto, o niebo taniej niż w Markach. Ale fakt że trzeba się lekko spocić bo nie zawsze chcą dojeżdżać. Wiem że są dwie nr do jednej z nich - 22 7930416. r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dante 30.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam poszukuje jakiegoś rozsądnego architekta pod kazdym względem najlepiej z okolic Marek może być Warszawa wszelkie sugestie Miło widziane, mam pytanko bo znajomy tylko, że nie z Wawki dogadał się z Architektem, że oprócz projektu załatwia mu całą papierologię łącznie z pozowleniem na Budowę, znacie może kogoś takiego? Domek ma być max 140 metrów w technologii tradycyjnej jeśli macie kogoś godnego uwagi bedę wdzięczny Mapkę mam, warunki przyłączy itd: teraz kwestia projektu i złożenia papierów o pozwolenie na budowę. Z waszych doświadczeń jak cenowo kształtuje się taka przyjemność Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 30.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam, możesz spróbować w firmie PAST SC, mieści się na terenie Budo-Marketu obok wjazdu na trasę toruńską. Mi adaptowali projekt i załatwiali papierologię do PNB. Nie są najtańsi ale terminowi i co było dla mnie bardzo ważne szybcy. r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 30.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Skoro już tak się rozgadałem to zadam pytanie - co teraz porabiacie? Przerwaliście budowy czy idziecie dalej? U nas majstry raz są a raz ich nie ma w konsekwencji czego zamiast kończyć kryć dach, mamy więźbę, ściany szczytowe i kominy do poziomu dachu. Dach mają zacząć w Mikołajki. W tym roku jeszcze ściany działowe i wełna na poddasze, instalacji chyba nie da rady zacząć. Co u Was? r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.11.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 już mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts