krzycha16a 17.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam grupę Marki i okolice Ja jestem z grupy Wołomin. Mam pytanie... Czy ktoś z Was ma szambo? Jakiego producenta polecacie? Szambo (pojemnik/pojemniki) najprawdopodobniej zamówimy u producenta z okolic Radomia. Ewentualnie szukam chętnych do zakupu - będzie tańszy transport. Szczególy poproszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekr 17.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Jaką, tzn. jakiego producenta? Jak to jest z tzw. papierami, które trzeba załatwić by zainstalować "toto" na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekr 17.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Z pewnością nie stać mnie na Twoją rezydencję. Tam mają mieszkać tylko budowlańcy. A za zaproszenie dziękuję i gratuluję - jak rozumiem - zamieszkania we własnym domu Ja swoim wykonawcom postawiłem blaszak. Zbili sobie gustowne, piętrowe "prycze", podłogę z palet i desek, a na to rzucili nawet dywan. Zaczęli w kwietniu, więc wstawiłem im piecyk olejowy. Nie mogli się nachwalić. Tak więc, jeśli chcesz, proponuję swój blaszak. Prycze jeszcze w nim stoją ))Mój dom stoi w okolicy Kurpińskiego. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki 11 18.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 co do stropu - certus miał w zeszłym roku zeny zwalające z nóg! W końcu kupiłam u Jędrzejuka za też straszną cenę, bo zamawiane "na szybko". Polecam zagościniec, zabrakło mi belki i paru garów, bez problemu i szybko dowieźli, lepsza jakość od tych które mi Jędrzejuk zprowadził i cena była bardzo korzystna. http://www.stropy.oleksiak.com.pl/kontakt.php?s=5 nie ma ktoś numeru do koparkowego Mariusza? sama podawałam gdzieś na forum, znaleźć nie mogę a numer mi zaginął a potrzebuję dołek pod szambo. A może ktoś jeszcze chętny na szambo z Radomia? może cenę wynegocjujemy w grupie lepszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 19.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Polecamy oczyszczalnię przydomową Jaką, tzn. jakiego producenta? Jak to jest z tzw. papierami, które trzeba załatwić by zainstalować "toto" na działce? My mamy Ekocent 2200. Budowę się jedynie zgłasza, załączając plan sytuacyjny wykonany własnoręcznie na kopii planu zagospodarowania terenu. Nie trzeba projektu ani pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 20.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Super fachowcy sprawdzona 4 osobowa ekipa górali do budowania i wykańczania wszystkiego szukają czegoś w środku bo u nas właśnie kończą a budowali od "0" od kwietnia 2007. kafelki, docieplenia środka, podwieszane sufity, tynki, wylewki, malowanie, itd... zainteresowanym podam na priva moge przesłać zdjęcia z wykończeniówki a to ze stanu surowego http://alicce.fotosik.pl/albumy/263905.html_________________alice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 20.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam,Mam pytanko, gdzie kupowaliście Porotherm? Szukam najtańszej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Porotherm kupowałam w Bawarii macie może namiary na inną koparke niż Pana Mariusza? bo on niestety nie może... a potrzebuję dołek na szambo w miarę szybko... jest jeszcze jeden koparkowy z Białołęki, na którego nie chciałabym trafić bo mamy na pieńku, ateż numer zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 21.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Koparkowi działający na terenie Marek, Wa-wy Białołęka, itp.:604 280 820510 959 423501 286 315504 237 980 Ja korzystałem z kontaktu pierwszego i drugiego Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.01.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 dzięki serdeczne, czy któryś z nich jeździ białym samochodem na białołęckiej rejestracji (WA)? Bo tego muszę omijać szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 21.01.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 czy któryś z nich jeździ białym samochodem na białołęckiej rejestracji (WA)? Wszyscy jeżdżą gustownymi koparkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ten jeździ białym samochodem za koparką z koparkowym i potem "nawiguje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzywa5 22.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam!Właśnie powoli startujemy z remontem kapitalnym + przebudową domu w Markach.Jesteśmy na etapie oczekiwania na pozwolenie na rozbudowę, które "przy dobrych wiatrach" ma być pod koniec lutego.Roboty przed nami baaaaardzo dużo. Kompletna przebudowa dachu, wymiana wszelkich instalacji, nowe tynki, część wylewek, ponowne podłączenie prądu, wprowadzenie gazu do budynku, podłączenie do wodociagu itp. itd.Projekt przebudowy mamy mieć już w tym tygodniu. Korzystając z Waszych doświadczeń prosze o jakieś namiary na sensowną ekipę, która w całości lub z podziałem na poszczególne etapy mogłaby wykonać te prace.Oczywiście mamy tysiące pytań typu : jaki piec, jakie okna, jak ocieplać itp. Mam nadzieję, że z Wasza pomocą przebrniemy przez ten remont bez większych problemów.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 24.01.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Super fachowcy sprawdzona 4 osobowa ekipa górali do budowania i wykańczania wszystkiego szukają czegoś w środku bo u nas właśnie kończą a budowali od "0" od kwietnia 2007. kafelki, docieplenia środka, podwieszane sufity, tynki, wylewki, malowanie, itd... zainteresowanym podam na priva moge przesłać zdjęcia z wykończeniówki a to ze stanu surowego http://alicce.fotosik.pl/albumy/263905.html _________________ alice Hmmm @Alice czy my się przypadkiem nie znamy? I czy nie jest to przypadkiem znana mi ekipa? A właściwie jej część? r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wiercenie kolektorów wyraźnie uaktywniło tutejszą żulię. Dzisiaj znowu musiałem naprawiać pościąganą i porozrywaną siatkę. A przez 8 miesięcy był spokój! Mam nadzieję że nie macie takich "wizyt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231 Doskonała firma z bardzo dobrym towarem. (PARKIETY. DESKI PODŁOGOWE, PODLOGI WARSTWOWE, CHEMIA DO PARKIETÓW, LISTWY I WIELE INNYCH – DREWNO Z CAŁEGO SWIATA ) Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafią doradzić i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania. Drzewo na parkiety jest naprawdę wysortowane w danej klasie produktu co często nie jest praktykowane do końca w innych firmach (gdzieś przecież trzeba przyciąć parę groszy). Posiadają sprawdzone namiary na parkieciarzy. Kupuje tam parkiety, Przed podjęciem decyzji co do Waszych podłóg porozmawiajcie z Panem Andrzejem Kwapisiewiczem z DLH Poland 03-120 Warszawa ul. Modlińska 231 695 350 040 tel. 22 / 811 11 60 fax 22 / 614 47 01 pn-pt 8 - 17 sob 9 - 14 Na hasło Murator zniżka, można tez powołać się na Krzysztofa z Białołęki POLECAM http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JESO 03.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam,Mam pytanie o instalację pieca co. Niebawem wchodzi do mnie hydraulik i ma zrobic wodę, kanalizację i co (z kaloryferami), ale on nie zajmuje się montarzem piecy. Mam pytanie czy ktoś ma namiary na taką osobę. Chcę zamontowac piec na paliwa stałe a w przyszłości na gaz (na razie nie ma gazu). Najlepiej żeby ta sama osoba robiła to i to. Chciałbym też najpierw pogadac co dokładnie to miałoby byc - swego rodzaju konsultacja. PozdrawiamJESO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 03.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam,Poszukuję dekarzy.......... Jesli macie kogoś do polecenia z góry dziękujęPozdrawiamRysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts