Kasia_de 03.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 po ile teraz są bloczki betonowe i gdzie najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 04.02.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Polecam tego Pana 602 483 725 Ceny zawsze miał konkurencyjne A i transport w cenie Niestety obecnych cen nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 04.02.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Super wiadomość Budowa kanalizacji sanitarnej dla miasta Marki znalazła się na liście inwestycji, które będą dofinansowane przez UE. Więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 04.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Super wiadomość Budowa kanalizacji sanitarnej dla miasta Marki znalazła się na liście inwestycji, które będą dofinansowane przez UE. Więcej informacji ciekaw jestem czy dla całych Marek, czy tylko np do Pustelnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 04.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Z całą pewnością program kanalizacji obejmuje całe Marki.Szczegółowy harmonogram widziałem gdzieś na witrynie mareckiego urzędu miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam, Poszukuję dekarzy.......... Jesli macie kogoś do polecenia z góry dziękuję Pozdrawiam Rysiek namiar na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 czy znacie w okolicy zakład kamieniarski (kamieniołom? ) z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 04.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Super, dołączam się do pytania A dodatkowo czy znacie kogoś z tanim kruszywem do drogi (najlepiej betonowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 05.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich! Od niedawna zaczęłam zaglądać na Forum. Mam dopiero rozpoczętą budowę - fundamenty. Chcę dokonać kilku zmian w projekcie i szukam architekta. Czy ktoś mógłby mi polecić...dobrego i niedrogiego? Czas goni, wiosna tuż tuż i zaraz rozpoczynam kolejny etap budowy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 06.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 PILNIE KUPIE LUB WYPOZYCZE NA 2-3 MIESIACE BETONIARKE 150L najchetniej odkupie od kogos uzywana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 07.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r ja Ci mojego nie polecam - od roku nie ma czasu skończyć roboty, a nikt inny nie będzie za niego kończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 07.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Podajcie mi proszę namiary na elektryka który załatwiał Wam przyłącze. Muszę się w końcu z tym ogarnąć r ja Ci mojego nie polecam - od roku nie ma czasu skończyć roboty, a nikt inny nie będzie za niego kończył Mój dziś kończy instalacje ale jest z Piotrkowa więc mi przyłącza nie załatwi. Ktoś tu kiedyś podawał namiar na jakiegoś elektryka ale nie mogę go odgrzebać. r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Z tego co pamiętam namiary nadawał Xwing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 08.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam sąsiadów z pobliskich Marek, gdyby ktoś potrzebował STEMPLI to chętnie odsprzedam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 10.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 UWAGA! SPRZEDAM WĘŁNĘ DO OCIEPLENIA PODDASZA!Po ociepleniu poddasza pozostało mi 11 rolek wełny ISOVER, którą chętnie odsprzedam w atrakcyjnej cenie.Jest to wełna o grubości 15 cm Uni-Mata. W jednej rolce jest 6,9 m2 wełny. http://www.isover.pl/_files/Product/unimata.jpg Sprzedam po 140 zł za roklę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 12.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 jak ktos chętny na "kreatywnego" elektryka z ZEWT Wołomin to namiary dam na priv. ps. Co u Was robaczki .... Robert, co słychać, kiedy dalsze prace ?Andy, jak idzie budowa ? ....a jak ktoś potrzebuje stempli tom mam 60-70 takich 2,80....a jeszcze jedno mam tez piec na miał do sprzedania 12 kW (super stan) oooo bym zapomniał zapytać: gdzie tanio wełnę można kupić, macie może jakieś namiary ? (Rockwool) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 12.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dobrze nam idzie, glazurnik już dwa razy był rzucany na glebę przez patrol po tym jak pomylił kod, za to łazienki idą mu bezbłędnie Rockwool tanio to znaczy po ile? Ja mam 5 palet betonu komórkowego 24/600 i ok. półtorej palety bloczków fundamentowych do odstąpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a po ile te bloczki? i ile to sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 13.02.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Idzie nieźle. Zima się kończy i czas zabierać się na serio do pracy. Kompletuje materiały no i kolejne ekipy. Planowany start murów parteru planuję na ok. 15 marca. Xwing - jestem zainteresowany stemplami - jaka cena a&zb - jestem zainteresowany bloczkami betonowymi - jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts