RYSZARD671 17.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam małe pozostałości stal f6 w kłębie ok 450 kg cena do uzgodnieniastępelki ok 200 szt cena do uzgodnienia tel660763010pzdr Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 17.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A czy może wiecie kto w Markach robi przyłącze do wodociągu? Mam już projekt, pozestaje go wykonać. wiem że GazMedia z Wołomina sie tym zajmuje. Przyłącze przy Grunwaldzkiej to własnie oni wykonywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 17.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co do przyłącza wodociągowego to lepiej to załatwic z człowiekiem o nazwisku bodaj Szczepanik, on robi przyłącza w Markach, także jako podwykonawca GazMedia. Nr tel. 603-633-601. r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 18.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Sprzedam agregat 2200w http://allegro.pl/item349921260_agregat_generator_pradotworczy_2200w_einhel.html Kupiony w NIEMCZECH 27 DNI TEMU, PRZEPRACOWAŁ RAZEM 11 GODZIN, SPRZEDAJĘ BO PODŁACZYLI MI PRĄD. JEDYNE CO TRZEBA TO WYREGULOWAC TO LINKĘ URUCHAMIAJĄCĄ , AGREGAT JEST SPRAWNY, MA ZABEZPIECZENIE PRZED BRAKIEM OLEJU, WAGA 47 KG ,ZASILA WIERARKĘ I PIŁĘ ELEKTRYCZNĄ mam jesze jeden 5,5 kwNIE ZNISZCZONY TEL KONT 660 76 30 10 ps czy ktoś ukladał karpiówkę kolor "angoba", szukam dodatków bądz pozostałosciserdecznie pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 18.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dawno nic się nie działo no to się teraz zaczęło. Słowo kluczowe: Zakład Energetyczny. W zeszłym roku złożyłem wniosek o docelowe przyłącze kablowe, które zresztą mi się należy, bo linia przyłącza budowlanego przecina się linią średniego napięcia biegnącą wzdłuż brzegu działki. Dostałem zgodę i podpisałem umowę z terminem realizacji koniec 2008, nieświadomy co sobie szykuję. Aby się móc zgłosić zakończenie budowy potrzebuję odbioru przyłącza. ZEWT nie chce zmienić statusu obecnego przyłącza na docelowe i go odebrać ani nie widzi możliwości przyspieszenia wykonania kablowego: "jeszcze nie dokonano wyboru wykonawcy" - to co oni robili przez 8 miesięcy? Czy jest jakiś sposób na tych wrednych sk.... monopolistów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy jest jakiś sposób na tych wrednych sk.... monopolistów ??? URE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 18.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy jest jakiś sposób na tych wrednych sk.... monopolistów ??? URE No tak, tylko nie wiem czy mam się na co poskarżyć. Co prawda logika mi podpowiada, że skoro mogę mieć przyłącze budowlane napowietrzne to niby dlaczego nie można go na pół roku "udocelowić" zanim nie wykonają kablowego. Sami twierdzą że napowietrzne to robią od ręki. ZEWT może jednak udawać świętego i nie zgodzić się na powyższe dla mojego bezpieczeństwa a termin końca 2008 na wykonanie kablowego przecież zaakceptowałem w umowie więc o co mi teraz chodzi, prawda? Wrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 20.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam,sprzedam 2 palety (100 sztuk) pustaków stropowych Teriva I bis. Cena 300zł.Poroterm P+W 10 - 300szt, cena za sztuke 5zł.Poroterm P+W 18 - 240szt, cena za sztuke 5złPoroterm P+W 25 - 100szt, cena za sztuke 5złPoroterm P+W 30 - 120szt, cena za sztuke 5zł Kilka pustaków wentylacyjnych...Odbiór własny z Marek.Pozdrawiam, Piotr0608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 22.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 potwierdzam p.Szczepanik robi w markach przylacza wodociagowe a jak ci sie nie podoba to std-nosilowski z zielonki zdaje sie, ceny chyba podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dawno nic się nie działo no to się teraz zaczęło. Słowo kluczowe: Zakład Energetyczny. W zeszłym roku złożyłem wniosek o docelowe przyłącze kablowe, które zresztą mi się należy, bo linia przyłącza budowlanego przecina się linią średniego napięcia biegnącą wzdłuż brzegu działki. Dostałem zgodę i podpisałem umowę z terminem realizacji koniec 2008, nieświadomy co sobie szykuję. Aby się móc zgłosić zakończenie budowy potrzebuję odbioru przyłącza. ZEWT nie chce zmienić statusu obecnego przyłącza na docelowe i go odebrać ani nie widzi możliwości przyspieszenia wykonania kablowego: "jeszcze nie dokonano wyboru wykonawcy" - to co oni robili przez 8 miesięcy? Czy jest jakiś sposób na tych wrednych sk.... monopolistów ??? Wysyłać listy, dzwonić i być upierdliwym - to działa Sama to przeszłam z ZE Wołomin ale w końcu udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 22.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja szukam tanie dobre szczelne szambo, nie wiem czy lepsze betonowe czy plastik? no i projekt tego szamba. Mozecie cos polecic, jak wczesniej pisalam na kanalizacje sie nie zalapalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja szukam tanie dobre szczelne szambo, nie wiem czy lepsze betonowe czy plastik? no i projekt tego szamba. Mozecie cos polecic, jak wczesniej pisalam na kanalizacje sie nie zalapalismy jak masz przy podjeździe to beton (plastik się połamie) jak gdzieś indziej (gdzie nigdy nic nie będzie wjeżdżało) to jakiekolwiek (np. tańsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 22.04.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 zastanawiam sie bo mam bardzo wysokie zwierciadlo wody no i ta nieszczesna gline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 zastanawiam sie bo mam bardzo wysokie zwierciadlo wody no i ta nieszczesna gline to bierz beton bo ciężśzy i nie będzie wypychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 23.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A ja mam do Was pytanie trochę z innej beczki. Poszukuję właśnie elektryka i mam do Was pytanie ile płaciliście za punkt. Mam kosztorys w ktorym montaz gniazda 230V wyceniony mam na 29 zł, a oswietlenia na 37zł (już z VAT-em).Warto brać czy szukać dalej? No i odnosnie szamba... Pamietajcie ubic ziemię po wrzuceniu szamba. Sasiad ziemi nie ubijał i cala kostka po zimie sie zapadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 23.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A ja mam do Was pytanie trochę z innej beczki. Poszukuję właśnie elektryka i mam do Was pytanie ile płaciliście za punkt. Mam kosztorys w ktorym montaz gniazda 230V wyceniony mam na 29 zł, a oswietlenia na 37zł (już z VAT-em). Warto brać czy szukać dalej? Ja mam elektryka, który bierze 48 zł/pkt W cenie robocizna i materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 23.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja mam elektryka, który bierze 48 zł/pkt W cenie robocizna i materiały. Ale w te materialy to chyba tylko przewody wchodzą? Bo nie możliwe, żeby tyle wyszło ze skrzynką i bezpiecznikami przeciwprzepięciowymi? No i reasumując możesz mi przesłać namiary? To może poprosze o jakąś wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 23.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 25.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam serdecznieczy ktoś kładzie karpiówke - kolor miedziana angoba?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 26.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 czy ktos z Was kladk maszynowe tynki gipsowe i pamieta jakiej mocy byl agregat tynkarski? czy mieliscie podlaczony pod prad roboczy lub pod agregat pradotworczy??? moze ktos ma na miary na jakas wypozyczalnie agregatow pradowych (pewnie potrzebuje 3fazy pow 8-9 kw) gdzies blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts