RRobert 26.05.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Pozdrawiam sąsiadów Mam prośbę - szukam kogoś godnego polecenia (czytaj "u nas robili i nie mam do nich zastrzeżeń" ) do wykonania wylewek. Z góry dziękuję Martinez Floors Firma z marek. Z tego co się orientuję mają kilka ekip. U mnie akurat robiła ekipa z Radomia (a raczej zza Radomia). Zero zastrzeżeń. No może mogliby sypnąć więcej cementu Ale nie jest źle. Nie mam do nich telefonu, ale można ich wyGOOGLać Jak znajdę dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 26.05.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ...a może chce ktoś przyczepę kempingową? Może dla ekipy? link do ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 27.05.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Pozdrawiam sąsiadów Mam prośbę - szukam kogoś godnego polecenia (czytaj "u nas robili i nie mam do nich zastrzeżeń" ) do wykonania wylewek. Z góry dziękuję Martinez Floors Firma z marek. Z tego co się orientuję mają kilka ekip. U mnie akurat robiła ekipa z Radomia (a raczej zza Radomia). Zero zastrzeżeń. No może mogliby sypnąć więcej cementu Ale nie jest źle. Nie mam do nich telefonu, ale można ich wyGOOGLać Jak znajdę dam znać. Dziękuję za pomoc Czy chodzi o tą firmę? http://marketeo.com/pl/userDetail/88964_MARTINEZ_FLOORS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 27.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Na dzieńdobry dzieńdobry. Nowy jestem Budowa w okolicach Kościuszki na bagnach http://www.darwina.waw.pl/mapka.jpg RRobert, możesz dodać do mapki (dzięki). Na powyższej klepnąłem się jako AZyja ale poproszę o kropkę jako zOOr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 27.05.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Poszukuję informacji na temat sprzedawcy wkładów kominkowych. Niektórzy forumowicze narzekali na te zakupione w marketach, a ja się zastanawiam gdzie indziej w naszej okolicy można kupić taki wkład. Wiem, że jest firma w Wołominie na bodajże Armi Krajowej i TiM Kominki na Radzymińskiej w Warszawie. Czy ktoś z was ma doświadczeni w tym względzie? A może macie jakieś inne namiary do polecania. Nie poszukuję ekipy do wykonania całości, tylko sam wkład chciałam kupić i tak nie mam zbytnio rozeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 27.05.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dziękuję za pomoc Czy chodzi o tą firmę? http://marketeo.com/pl/userDetail/88964_MARTINEZ_FLOORS.html Dokładnie o tą... a najlepsze są te "krUtkie terminy" ...ale dzięki bogu ortografia nie wpływa na jakość pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 27.05.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Poszukuję informacji na temat sprzedawcy wkładów kominkowych (...) Ja swoją Lechmę19 kupowałem u "Kati Kominki" w naszej wiosce na Piłsudskiego... Generalnie odczucia negatywne. Nie w stosunku do wkładu, lecz do sprzedawcy. Chce pan kupić wkład? No dooobrze... Proszę wpłacić zaliczkę i czekać na telefon. OK. Wkład za kilka dni wylądował w domku, ale bez domówionego elementu, a konkretnie bez podłączenia powietrza z zewnątrz budynku. OK. Myślę sobie - może się zdarzyć. Dzwonię do szanownej Pani Wrzosek z wymienionej wyżej firmy i co słyszę? W skrócie brzmi to tak: "ja nic nie wiem, ja Lechmie przelałam pieniążki, a co oni Panu przysłali to nie moja sprawa" Hmmm... Wkład kupowałem w Lechmie, czy w Markach na Piłsudskiego u "autoryzowanego sprzedawcy" ? I bądź tu mądry człowieku, szukaj sobie telefonów/kontaktów do Lechmy i sam sobie załatwiaj sprawę, którą powinien załatwić za ciebie sprzedawca A żeby było ciekawiej to na fakturę czekałem ze 3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.05.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 autoryzowany sprzedawcy, buahahaha.... Zadzwoniłem do Sferii, jako że tpsa, a jakże, zainstaluje mi linię już za 10 miesięcy, normalnie chwilka Odebrała pani głosem kojarzącym mi się z PRLowskim warzywniakiem. Pytam czy jest możliwość przeniesienia numeru z tpsa. Mówi że tak, ale to trwa około 2 miesiące. Mówię że ok, w takim razie od razu chcę internet a telefon jak przeniosą numer. Ona na to że zazwyczaj to się bierze jedno i drugie od razu. Ja na to że ja nie jestem "zazwyczaj". Ona nieco obrażonym tonem że w takim razie sprawdzi czy jest zasięg (wg ich mapy w internecie jest w całych Markach) i oddzwoni w poniedziałek. No i tyle ją słyszałem. Już chyba z najniższej półki rekrutują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 27.05.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 (...)tpsa, a jakże, zainstaluje mi linię już za 10 miesięcy(...) no nie załamuj mnie w wakacje potrzebuję mieć "sygnał w gniazdku", a jeszcze nawet nie poprosiłem ich łaskawie czy nie zechcą przyjmować ode mnie kilkudziesięciu peelenów miesięcznie Trzeba będzie wybrać się do jaskini smoka i porozmawiać z nimi (tepsą) co i jak... ech... komuna normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 28.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Poszukuję informacji na temat sprzedawcy wkładów kominkowych. Niektórzy forumowicze narzekali na te zakupione w marketach, a ja się zastanawiam gdzie indziej w naszej okolicy można kupić taki wkład. Wiem, że jest firma w Wołominie na bodajże Armi Krajowej i TiM Kominki na Radzymińskiej w Warszawie. Czy ktoś z was ma doświadczeni w tym względzie? A może macie jakieś inne namiary do polecania. Nie poszukuję ekipy do wykonania całości, tylko sam wkład chciałam kupić i tak nie mam zbytnio rozeznania Mnie kominek z wkładem blanzeka montowała firma z Legionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 (...)tpsa, a jakże, zainstaluje mi linię już za 10 miesięcy(...) no nie załamuj mnie w wakacje potrzebuję mieć "sygnał w gniazdku", a jeszcze nawet nie poprosiłem ich łaskawie czy nie zechcą przyjmować ode mnie kilkudziesięciu peelenów miesięcznie Trzeba będzie wybrać się do jaskini smoka i porozmawiać z nimi (tepsą) co i jak... ech... komuna normalnie. Robert to zrób to jak najszybciej - tpsie normalnie nie zależy na klientach. Nam wcisnęli Neostradę bo niby miała u nas przy Granicznej działać i co skucha. A jak się pan zarzekał, że wszystko będzie ok. Oddaliśmy im sprzęt następnego dnia a oni nas obciążali kosztami za korzystanie z sieci jeszcze przez trzy miesiące ależ tam mają burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 28.05.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No właśnie mi chodzi tylko o Neostradę bez telefonu. Wiem, wiem, wiem... trzeba będzie płacić haracz za tzw. "utrzymanie linii" . ...gdyby była jakaś alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a może ktoś koło Was ma radiowy net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 28.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Radiowy za bezpieczny to nie jest Wiesz... przewalać te miliony na e-kontach to trzeba na kablowych łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no to w takim wypadku musisz czekać na kablowy necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 28.05.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzięki wielkie za wypowiedzi w sprawie kominków, czekam na więcej A nie próbowaliście w Neti, tzn. oni chyba nie mają w Markach zbytnio możliwości bezpośrednio podłączyć, ale przeniesienie z tpsy powinno się udać. Jeśli chodzi o tpsa to też jest taka opcja, że zakładasz telefon i internet, a potem zawieszasz telefon i wychodzi jakieś 10zł mniej niż ta opłata za utrzymanie lini, niby różnica niewielka, ale zawsze jakaś opcja. A swoją drogą to dziwne, że w tpsie takie długie oczekiwanie na linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.05.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ....... ja w sprawie kominka.... ja osobiście rozmawiałam z Kati kominki i pani zrobiła owszem miłe wrażenie - ale umiejętnie wypytana mówi rzeczy których nie powinna, z punktu widzenia jej firmy. ........ pod koniec wakacji wybieram się do http://www.kominki.net na ulicy Marsa w Warszawie. Dzwoniłam, pan był konkretny, mają fajne obudowy a i z wkładem nie powinno być kłopotów. Często jeżdżą na szkolenia - więc to dobrze rokuje na naszą współpracę. Do tego ludzie z forum nie mówili o nich źle, więc..... Natomiast z własnego - niestety złego - doświadczenia odradzam Arskom na Łodygowej. Zupełna ignorancja, trzeba iść w zaparte żeby ktokolwiek raczył dotrzymać umówionego terminu spotkania. Więc jeśli realizacja też ma tak wyglądać.... to ja podziękowałam. ..... teraz w sprawie drzwi wewnętrznych..... to prawda, że nie każdy stolarz potrafi tak obrobić drewno by się po kilku latach nie rozeschło lub nie skosiło. Zwłaszcza, ze potem jest trudno z gwarancją czy wymianą. Dlatego ja poszukałam drzwi gotowych, z pełną gwarancją...itp. I w M1 znalazłam http://www.doordesign.pl/index.php?page=5 to są drzwi sosnowe pełne. Cena za całość z pomiarem i montażem to 1600-1800 zł w zależności od modelu. Całość dotyczy skrzydła, ościeżnicy, listwy, zamki, zawiasy, czyli wszystko oprócz klamki. Do tego można u nich robić szkło piaskowane wg ich wzorków lub swoich. Jeśli wzorek jest duży na cale drzwi to trzeba dopłacić. Jeśli mały to jest w cenie. Niestety wzorki do piaskowania są tylko u sprzedawcy, nie ma ich na stronie. No i przy większym zamówieniu dają rabacik..... Czas oczekiwania to ok 8 tyg. Zatem przymierzam się do nich pod koniec wakacji. Teraz ja mam prośbę.... potrzebuję wiedzieć gdzie w Stolicy można dostać piaskowiec cięty na ok 5-8 cm taki do murków oporowych do rabat kwiatowych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 30.05.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam,Poszukuje sprawdzonego architekta do wykonania indywidualnego projektu.Proszę o namiary.WIELKI DZIĘKI Pozdr,Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 30.05.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam, Poszukuje sprawdzonego architekta do wykonania indywidualnego projektu. Proszę o namiary. WIELKI DZIĘKI Pozdr, Rafał Sprawdzony to może być tynkarz. Architekt którego koncepcje komuś się podobały, Ciebie może doprowadzić do szału. I na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts