Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MARKI i okolice ;)

RRobert

Recommended Posts

jesli chodzi o piaskowiec to w markach przy pilsudskiego zaraz na wjeżdzie w graniczna fazet ma piaskowiec do sprzedania. nie wiem jaka cena wiem ze sprzedaje i to od niedawna.

co do projektu to my mielismy gotowy projekt adoptowany przez faceta polecanego na forum i powiem tak lacznie wynioslo nas to 3400zl. mamy wszystkie instalacje wlacznie z klimatyzacja. przy umowach z architektem i cena dot projektu indywidualnego trzeba brac to pod uwage.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Choćby zaraz. Dom czeka z częścią materiałów a do zrobienia łazienki, część ocieplenia poddasza, drzwi, podłogi itp.

Hej, ja potrzebuje glazurnika tak na za miesiąc ew. nawet od poczatku lipca. Więc możemy szukać razem - najpierw zrobi u ciebie :) Najlepiej jeszcze, żeby był on kumaty... echhh, marzenia :)

Obejrzyjcie zdjęcia w albumie "taka sobie łazienka"

adres w stopce.

no fajnie wyszła ta łazienka - a można zapytatać co to są za płytki.... no i czy to jest Twoja łazienka, czy przez Ciebie zrobiona. :D

Ja w sprawie wkładów kominkowych.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z porady fachowca. Tzn nie sprzedawcy w sklepie ale kogoś kto montuje wkłady. Po pierwsze ma rozeznanie na rynku, po drugie zamontuje wkład ( jeśli ma zamontować to raczej nie zapomni o jakimś elemencie!), po trzecie często można uzyskać rabat na wkład.

Jesli chodzi o samodzielne montowanie wkładu to odradzam. Jako że zajmuje się zawodowo kominkami widziałem już nie jedno samodzielne podłączenie, których następstwem był pękniety komin itp.

Jesli chodzi o doradztwo to służę nieodpłatnie pomocą. W razie pytań proszę na priv

Moze wiecie gdzie mozna kupic tanie slupki na ogrodzenie?

ja widziałem słupki ogrodzeniowe, kwadratowe z daszkiem, wysokość 2m na targu w Radzyminie. Sprzedawała je babeczka, która zajmuje się prdukcją siatek ogrodzeniowych. Ceny nie pamiętam niestety :/

Ale też w Radzyminie przy ulicy Wyszkowskiej są dwa składy budowlane. Tam też słupki ogrodzeniowe są i chyba trochę większy wybór.

Do planujących/rozpoczynających budowę:

Będę miał do dostąpienia:

ok 10-12 palet gazobetonu SOLBET 24 - palety oryginalnie zapakowane, stoją na skladzie budowlanym

gazobeton SOLBET 12 - co najmniej 5 palet, oryginalnie zapakowawne

Pomogę załatwić transport.

Stemple długości min 2,90m ok 120 sztuk + ok 80 sztuk krótszych różnej długości. Transport własny.

Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.

Pozdrawiam

(...) p.Edek porządny gość.

To Franek nawalił? ;) Nie udało się kontaktu do niego zdobyć... ?

Kiedy somsiad po płyty wpadniesz? 8)

O w morde - z głowy mi wypadło ... sorki (mam nadzieję że bardzo nie przeszkadzają)

W tyg. jak zobaczę że jesteś to wpadne.

a co do p.Franka - miał się odezwać przez Twojego sąsiada .......... no i wziąłem pana Edka :)