patka 31.05.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 jesli chodzi o piaskowiec to w markach przy pilsudskiego zaraz na wjeżdzie w graniczna fazet ma piaskowiec do sprzedania. nie wiem jaka cena wiem ze sprzedaje i to od niedawna.co do projektu to my mielismy gotowy projekt adoptowany przez faceta polecanego na forum i powiem tak lacznie wynioslo nas to 3400zl. mamy wszystkie instalacje wlacznie z klimatyzacja. przy umowach z architektem i cena dot projektu indywidualnego trzeba brac to pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Choćby zaraz. Dom czeka z częścią materiałów a do zrobienia łazienki, część ocieplenia poddasza, drzwi, podłogi itp. Hej, ja potrzebuje glazurnika tak na za miesiąc ew. nawet od poczatku lipca. Więc możemy szukać razem - najpierw zrobi u ciebie Najlepiej jeszcze, żeby był on kumaty... echhh, marzenia Obejrzyjcie zdjęcia w albumie "taka sobie łazienka" adres w stopce. no fajnie wyszła ta łazienka - a można zapytatać co to są za płytki.... no i czy to jest Twoja łazienka, czy przez Ciebie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaellok 01.06.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja w sprawie wkładów kominkowych. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z porady fachowca. Tzn nie sprzedawcy w sklepie ale kogoś kto montuje wkłady. Po pierwsze ma rozeznanie na rynku, po drugie zamontuje wkład ( jeśli ma zamontować to raczej nie zapomni o jakimś elemencie!), po trzecie często można uzyskać rabat na wkład. Jesli chodzi o samodzielne montowanie wkładu to odradzam. Jako że zajmuje się zawodowo kominkami widziałem już nie jedno samodzielne podłączenie, których następstwem był pękniety komin itp. Jesli chodzi o doradztwo to służę nieodpłatnie pomocą. W razie pytań proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 03.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam,Chcę kupić dachówke ceramiczną, czy ktoś może mi polecić dobrą i z atrakcyjnymi cenami firme? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 03.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, Chcę kupić dachówke ceramiczną, czy ktoś może mi polecić dobrą i z atrakcyjnymi cenami firme? Dziękuje Gorąco polecam Michała Dąbrowicza z forum. Ma naprawdę atrakcyjne ceny i zapewnia absolutnie profesjonalną obsługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 03.06.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, Chcę kupić dachówke ceramiczną, czy ktoś może mi polecić dobrą i z atrakcyjnymi cenami firme? Dziękuje Top-Dach Jabłonna ul. Zegrzyńska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 04.06.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Moze wiecie gdzie mozna kupic tanie slupki na ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 05.06.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Bardzo dziękuje za cenne namiary na dachówke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 05.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Moze wiecie gdzie mozna kupic tanie slupki na ogrodzenie? Polecam skład budowlany Roberta Jędrzejuka na ul. Piłsudskiego. Według mnie bardzo dobra obsługa i dość szeroki asortyment towarów w tym oczywiście słupków ogrodzeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 06.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam, Chcę kupić dachówke ceramiczną, czy ktoś może mi polecić dobrą i z atrakcyjnymi cenami firme? Dziękuje Top-Dach Jabłonna ul. Zegrzyńska potwierdzam jeszcze numer telefonu dołączę 022 784 72 36. Mi ceramiczną dachówkę wycenili najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 06.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Moze wiecie gdzie mozna kupic tanie slupki na ogrodzenie? ja widziałem słupki ogrodzeniowe, kwadratowe z daszkiem, wysokość 2m na targu w Radzyminie. Sprzedawała je babeczka, która zajmuje się prdukcją siatek ogrodzeniowych. Ceny nie pamiętam niestety :/ Ale też w Radzyminie przy ulicy Wyszkowskiej są dwa składy budowlane. Tam też słupki ogrodzeniowe są i chyba trochę większy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 06.06.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja właśnie skończyłem podstawy ogrodzenia (podmurwka + słupki) i kupowałem w skałdzie "Jendrzejuk" (słupki 60x60). Wg mojego rozeznanie cena dosyć atrakcyjna. A i wykonawcę mogę polecić - p.Edek porządny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 06.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzieki za odpowiedz, jutro sobie posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 06.06.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 (...) p.Edek porządny gość. To Franek nawalił? Nie udało się kontaktu do niego zdobyć... ? Kiedy somsiad po płyty wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 07.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Do planujących/rozpoczynających budowę: Będę miał do dostąpienia:ok 10-12 palet gazobetonu SOLBET 24 - palety oryginalnie zapakowane, stoją na skladzie budowlanymgazobeton SOLBET 12 - co najmniej 5 palet, oryginalnie zapakowawnePomogę załatwić transport. Stemple długości min 2,90m ok 120 sztuk + ok 80 sztuk krótszych różnej długości. Transport własny. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 07.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 (...) p.Edek porządny gość. To Franek nawalił? Nie udało się kontaktu do niego zdobyć... ? Kiedy somsiad po płyty wpadniesz? O w morde - z głowy mi wypadło ... sorki (mam nadzieję że bardzo nie przeszkadzają) W tyg. jak zobaczę że jesteś to wpadne. a co do p.Franka - miał się odezwać przez Twojego sąsiada .......... no i wziąłem pana Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 09.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A ja mam do Was pytanie z innej beczki. Czy montowaliście parapety zewnętrzne i wewnętrzne przed tynkami czy po tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 09.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Chyba oba parapety montuje się PO tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Chyba oba parapety montuje się PO tynkach. wszystko zależy od "kultury fachowców" ja obsadzam w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 13.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kupię tanio używane płyty chodnikowe z okolic Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts