manieq82 24.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mój szwagier jest niezły ale również zarobiony. Nie wiem czy będzie na już ale jestem go w stanie polecić.661-655-300Mieszka w Markach więc blisko.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 24.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 To i zgołszę się po prośbie - poszukuję ekipy do karton gipsów na poddaszu, polecicie kogoś? r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 24.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 dzięki manieq82jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 To i zgołszę się po prośbie - poszukuję ekipy do karton gipsów na poddaszu, polecicie kogoś? r facet niezle robi, ale tani nie jest. u sąsiada poprawiał fuszerki po innych i wyszło mu bardzo ładnie. Kontakt to Pan Marek 502 061 942 z tego to wiem to się długo czeka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 25.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 No to i mnie trafiło. Zostałem bez ekipy do wykonania więźby dachowej. Ktoś ma sprawdzoną i polecaną ekipę i poda namiar.A gdyby jeszcze mogli wejść na budowę w przyszłym tygodniu...... echhhhh marzenie zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 25.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a hydraulika do zrobienia kotłowni (podłączenie kotła gazowego) ktoś poleci? miałam umówionego ale kurczę nie odbiera telefonów, skrzynka pełna wiadomości, nawet nagrać się nie można, niepodobne do niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 25.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Podaje namiar na instalatora, to jest ojciec mojej kolezanki ktory prowadzi firme od wielu lat, my zamiezamy go wykorzystac i czekamy na wycene:wink: firma http://www.systemygrzewcze.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 26.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć, a ja do Was z jeszcze innym pytaniem. Właśnie jestem na etapie wykonywania elektryki w domu i zastanawiam się nad wykonaniem instalacji alarmowej... mam pytanie kto to u Was robił oczywiście jeśli macie alarm. Będę wdzięczny też za info czy alarm macie z monitoringiem przez agnecje ochrony czy tez bez. Będę wdzięczny za podanie namiarów na osoby, które wykonaują kompleksową instalację alarmową (tj. okablowanie + montaż czujek i centralki) Robilem z Juwentusem - szybko i sprawnie. Moze z 10-15% drozej, niz bym zrobil z elektrykiem, ale konfort instalacji super - nic mnie nie interesuje. Podlaczaja sie, konfiguruja i mam serwis i gwarancje,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 26.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a hydraulika do zrobienia kotłowni (podłączenie kotła gazowego) ktoś poleci? miałam umówionego ale kurczę nie odbiera telefonów, skrzynka pełna wiadomości, nawet nagrać się nie można, niepodobne do niego... to teraz wójek - gaziarz 502249340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 26.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie masz jeszcze jakiegos szwagra od karton gipsów? bo po dzisiejszym szlifowaniu mam ten cholerny pył gipsowy nawet w takich zakamarkach ciała o których damie nie wypada wspominac w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Kasia_de Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 27.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 WitamMam do sprzedania stęple budowlane, długość od 2,6 do 2,8 metrów - około 260 sztuk, odbiór w Markach , może ktos potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 27.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A o moim cieśli już nikt nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 27.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A o moim cieśli już nikt nie pamięta Namiary "poszły" na PW Cieśla jest "sprawdzony". Robił u nas więźbę i układał papę w zeszłym roku. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 27.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to i ja poprosze namiar na ciesle.Mam jeszcze pytanie o koparkowych bylo wiele i telefonow sporo ale poszukuje koparkowego ktory lubi to co robi- wyda sie dziwne ale sa tacy niestety moj zmienil firme i nie robi glupot czyt. domkow.Mam ostatnio do nich pecha a potrzebny jest taki co i pomiedzy drzewami umie jezdzic i ladne wykopy pod fundamenty zrobic i jeszcze myśli.Ostatni za 15 min. zazadał 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 27.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 "Poszło" na PW. W promocji przesłałam też telefony do "Koparkowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 27.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie masz jeszcze jakiegos szwagra od karton gipsów? bo po dzisiejszym szlifowaniu mam ten cholerny pył gipsowy nawet w takich zakamarkach ciała o których damie nie wypada wspominac w towarzystwie ten szwagier co wcześniej numer podawałem robi ogólnie wykończeniówkę, ma w ekipie glazurnika, sam raczej robi suchą zabudowę .... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 27.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czy ktos może polecić glazurnika? na "już"? do glazury mogę polecić dwóch Panów Pawła i Marcina (numer do Pana Pawła 507 580 198 ). Tylko nie wiem jak u nich z terminami. Wiem tylko tyle, że od 7 września będą zarobieni bo będą robić u mnie jakby co to działają oni również w karton-gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 27.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 czy ktos może polecić glazurnika? na "już"? do glazury mogę polecić dwóch Panów Pawła i Marcina (numer do Pana Pawła 507 580 198 ). Tylko nie wiem jak u nich z terminami. Wiem tylko tyle, że od 7 września będą zarobieni bo będą robić u mnie jakby co to działają oni również w karton-gipsie hmm nie wiem czy ten "glazurnik" o którym wspominam to nie ten z ekipy szwagra Szwagier Marcin a on chyba też Paweł - czyżby świat taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts