Jarek.P 27.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Oknoplast Dzięki, ale chyba jednak niezbyt ściśle zadałem pytanie. Chodziło mi o namiary na firmę, która dostarczy (wyprodukuje bądź zamówi) okna wg podanej specyfikacji a także je zainstaluje. Oknoplast ma mieszane opinie, ma tez jakiegoś przedstawiciela w Markach, ale na jego temat nie wiem już nic, a jak się domyslam, to jego ludzie by mi te okna montowali i tu potrzebowałbym rekomendacji. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Miałem na myśli i producenta i jego przedstawiciela w Markach. Okna i drzwi wykonali zgodnie ze specyfikacją. Cena była dobra. Byli elastyczni w kwestii zmiany terminu i przeskładowali towar calkiem długo. W ustalonym terminie sprawnie zamontowali. Wykryte uszkodzenia (prawdopodobnie w transporcie lub magazynie fabrycznym) przyjęli i wymienili uszkodzone elementy. Okna i drzwi działają bez zarzutu. Może nie było 100% idealnie za pierwszym razem ale bez dwóch zdań wybrałbym ich ponownie. Wiem że właściciel mareckiego punktu bywa czasem trochę upierdliwy, ale nam to akurat niespecjalnie przeszkadzało we współpracy. Trzeba się umieć dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 02.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam sasiadow, W przyszlym tygodniu zaczynamy budowe mam nadzieje ze pogoda dopisze... Moze sie zdziwicie szukam namiarów kominiarza godnego polecenia. Musze sie upewnić czy nie będziemy mieli problemów przy odbiorze budynku. Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 03.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 >jackac Jak Ci kominy wykonawca zbuduje zgodnie ze sztuką i projektem to jaki problem może być przy odbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 03.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 >jackac Jak Ci kominy wykonawca zbuduje zgodnie ze sztuką i projektem to jaki problem może być przy odbiorze? a&zb niestety w projekcie sa zle i moze byc klopot kupujac gotowy projekt niestety tego nie widac a potem trzeba sobie radzic W projekcie mam 2 kominy + wentylacje do kuchni gazowej przewodem elastycznym i kominek wentylacyjny na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 04.03.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 >jackac Ale co kominiarz ma zakwestionować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 04.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom.Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemieInfo proszę bezpośrednio na maila [email protected]pozdrawiamLiseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 06.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Jestem nowa. Trochę mnie to przeraża ale na wiosnę chcę zacząć budowę domu w okolicy ul. Białołęckiej szukam namiarów na dobrego kierownika budowy oraz dobrą i sprawdzoną ekipę do stanu surowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam.... Możecie polecić sprawdzoną firmę - producenta okien PCV? J. co prawda nie jest to producent, ale warto spróbować, bo słyszałam o nim same dobre opinie jest to forumowy stary Witam Jestem nowa. Trochę mnie to przeraża ale na wiosnę chcę zacząć budowę domu w okolicy ul. Białołęckiej szukam namiarów na dobrego kierownika budowy oraz dobrą i sprawdzoną ekipę do stanu surowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zuzka zadzwoń - pogadaj... pan Mariusz A. MA kilka ekip, baaardzo miły i rzeczowy człowiek, stan do surowego, ale i do developerskiego... (kontakt telefoniczny na priva) http://forum.muratordom.pl/budowa-domow-stany-surowe-i-pod-klucz-warszawa-i-okolice,t83777-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 10.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Drodzy,Proszę o namiary na sprawdzonego kominkarza - do montażu wkładu, dgp i obudowy. Ewentualnie podzielcie się również gdzie kupiliście wkłady. Dzięki serdeczne!Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 11.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam.... Możecie polecić sprawdzoną firmę - producenta okien PCV? J. co prawda nie jest to producent, ale warto spróbować, bo słyszałam o nim same dobre opinie jest to forumowy stary Witam Jestem nowa. Trochę mnie to przeraża ale na wiosnę chcę zacząć budowę domu w okolicy ul. Białołęckiej szukam namiarów na dobrego kierownika budowy oraz dobrą i sprawdzoną ekipę do stanu surowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zuzka zadzwoń - pogadaj... pan Mariusz A. MA kilka ekip, baaardzo miły i rzeczowy człowiek, stan do surowego, ale i do developerskiego... (kontakt telefoniczny na priva) http://forum.muratordom.pl/budowa-domow-stany-surowe-i-pod-klucz-warszawa-i-okolice,t83777-120.htm Dzięki za odzew. Poproszę o kontakt telefoniczny (nie dotarł na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 12.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jesli to jest ten sam Mariusz, to rzczywiscie sensowny czlowiek, choc ja nie skorzystalem z jego uslug... zdecydowanie taniej (choc nei wiem jaka bylaby kwota po targach) wyszlo mi (wyjdzie budowanie systemem gospodarczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kontakt jest w podanym linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 13.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 CześćMam do sprzedania przyczepę kampingową idealną na budowę dla pracowników. U mnie służyła cały zeszły rok. Chętnych zapraszam na P.W. odbiór w Koczargach Starych obok Babic. Pozdr.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 17.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam,Mam do sprzedania ok 240 szt. stempli długość ok. 2,5 m. Odbiór w Markach. cena 3,5 za szt. [email protected] Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 20.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 poratuje ktos namiarami na sensownego hydraulika i elektryka? zaczynam budowe i przydal by sie prad i woda na dzialce na razie media sa tylko ze "za plotem u sasiada" Z gory wielkie dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może się PRZYDA komuś http://forum.muratordom.pl/zmiana-taryfy-budowlanej-na-g11-bez-odbioru,t130281.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 22.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Tak, tak. WYPRZEDAŻ. I to jaka Ponieważ zamierzam wkrótce sprzedać blaszak, najpierw czyszczę zawartość z różnych różności: 5 kartonów płytki klinkierowej Sahara lazura do drewna zewn Remmers Aidol HK-LASUR 2,5l orzechowa fuga perłowa Sopro Saphir 5 beż 32 op. 2kg podbitka drewnopodobna PVC Gamrat Złoty Dąb kliny uszczelniające z gąbki do obróbek dachowych resztki styropian EPS70 14cm parę płyt styropian ekstrudowany STYROHART 10cm taśma dylatacyjna z gąbki 9x0,4 cm zbrojenie MURFOR 19x305 cm ocynk drut wiązałkowy do zbrojeń rury spustowe 3szt po 110 cm i 4 szt uchwyty Kanion 90 czarne folia izolacyjna - taśma o szer 15cm siatka z włókna szklanego do ociepleń folia paroizolacyjna folia wiatroizolacyjna Protector 110 folia kubełkowa 1x20m wszystko jest wystawione, większość za 1zł BCM - tu link do jednej z aukcji: http://www.allegro.pl/item590987899_plytka_elewacyjna_klinkier_sahara_85_szt.html Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp_ppp 24.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Jezeli ktos potrzebuje ekipe Tynkarzy, to polecam Tą co działa na terenie Kobyłki. Cenę mają konkurencyjna i dobrze znają sie na robocie. Od dwóch lat z nimi współpracuje i jestem z nich bardzo zadowolony. Cena konkurencyjna, mozliwosc obejrzenia prac - Podaje nr: 0-501-179-548 PolecamS>J z Kobyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 29.03.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 WitamMam do odsprzedania 4 palety dachówki –karpiówki w Markach. Pozostałość po budowie.Dachówki są oryginalnie, fabrycznie zapakowane. Posiadam również 17 gąsiorów.Cena do uzgodnienia, tel. 660763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts