zOOr 13.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No i ja też już po rozmowach w STD. I dużo taniej nie będzie. Bo koszty stałe to tak samo (około 2500zł) i do tego 40 zł za wkopanie 1mb rury . Czyli byłoby taniej dla mnie o jakieś 250 zł. I projekt 1450. Nie ma chyba co kombinować i idę do Szczepaniaka. Bliżej jakby trzeba było coś na szybko jeszcze dostarczyć/załatwić i wyglądał na człowieka konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No i ja też już po rozmowach w STD. I dużo taniej nie będzie. Bo koszty stałe to tak samo (około 2500zł) i do tego 40 zł za wkopanie 1mb rury . Czyli byłoby taniej dla mnie o jakieś 250 zł. I projekt 1450. Nie ma chyba co kombinować i idę do Szczepaniaka. Bliżej jakby trzeba było coś na szybko jeszcze dostarczyć/załatwić i wyglądał na człowieka konkretnego. Konkretnie to wielu wygląda do momentu wzięcia kasy :):0, - ale tak na poważnie, z STD robią sprawnie czysto, dbają naprawdę aby wszystko było zrobione idealnie - powiem jedna z firm gdzie nie miałem uwag, a odległośc to nie problem, i coś na prv :) nie mam prowizji od firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 13.08.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kochani sąsiedzi Trochę z innej beczki - chciałam Was zainteresować tematem obwodnicy Marek. Ci, którzy już mieszkają, a pewnie i Ci, co dopiero dojeżdżają na budowę, wiedzą jaką mordęgą jest przejazd przez Marki. Okazuje się, że sytuacja taka może jeszcze bardzo długo potrwać jesteśmy ostatni w kolejce do budowy obwodnicy... Tu możecie poczytać: http://www.obwodnicamarek.pl/ A tu możecie, o co bardzo proszę, poprzeć naszą incjatywę zmierzającą do przyspieszenia działań w sprawie mareckiej obwodnicy: http://www.petycje.pl/4305 Niewielki wysiłek, dla wielkiej sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 14.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Szukam dekarzy do poprawek i zrobienia obróbek blacharskich po moich "fachowcach". Nie chce reklamować u swoich bo poprawią jedno a spartolą drugie Artur Sawicki i Artur Kamiński odpadają . Ktoś poratuje namiarem? dach kryty blachą. Robota na 1 dzień (tak mi się wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 19.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oddam za pół darmo pozostałości po budowie w postaci 7 paczek styropianu EPS200 Genderka, grubość 10cm. Jedna paczka to ok 0,3m3, czyli 3 m2. Cena 1 paczki: 20 zł (~6,66 zł/m2). Mniej więcej o połowę taniej, niż eps100 genderki na allegro, prawdziwa okazja Transport we własnym zakresie, ewentualnie mogę pomóc podwieźć ze dwie, może trzy paczki - tyle co się zmieści do kombiaka Styropian wygląda na nieco "przechodzony", z tego względu że poniewierał się na budowie kilka miesięcy, przewalany z kąta w kąt. Jest przybrudzony, trochę upaprany tynkami, są też drobne uszkodzenia w postaci malutkich ubytków i niewielkich wgnieceń. W każdym razie nie ujmuje to w żaden sposób jego walorom użytkowym Mam też ze 3 płyty osb, kilka(naście) profili aluminiowych i jedną paczkę Akupłyty Isovera. Gdyby ktoś był zainteresowany, sprawdzę dokładnie wymiary itp. Co do ceny też się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 20.08.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kochani sąsiedzi Trochę z innej beczki - chciałam Was zainteresować tematem obwodnicy Marek. Ci, którzy już mieszkają, a pewnie i Ci, co dopiero dojeżdżają na budowę, wiedzą jaką mordęgą jest przejazd przez Marki. Okazuje się, że sytuacja taka może jeszcze bardzo długo potrwać jesteśmy ostatni w kolejce do budowy obwodnicy... Tu możecie poczytać: http://www.obwodnicamarek.pl/ A tu możecie, o co bardzo proszę, poprzeć naszą incjatywę zmierzającą do przyspieszenia działań w sprawie mareckiej obwodnicy: http://www.petycje.pl/4305 Niewielki wysiłek, dla wielkiej sprawy! Jest też profil na Naszej Klasie: http://nasza-klasa.pl/profile/28009541 Jak dostałem zaproszenie to się najpierw zdziwiłem, bo nie znam żadnego Marka Obwodnicy (podobnie jak Jerzego Gondola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 20.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tak, profil to też my jest następna akcja PLAC ZABAW W Markach, mimo dużej ilości dzieci, placów zabaw jak na lekarstwo. A te, któe są, nie spełniają żadnych norm i są atrakcyjne co najwyżej dla przeszkolaków. Szczegóły tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,450,99226495,99226495,Uwaga_Akcja_PLAC_ZABAW.html I nie zdziwcie się jak zaprosi Was na NK do znajomych niejaki Zabaw Plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 20.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czy ktos korzysta z gazu plynnego u dostawcy baltykgaz lub gaspol? Prosilabym o opinie jak ceny gazu wygladaj po okresie promocji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 21.08.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 witam i znowu proszę o namiary na: 1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m2 2. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem 3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie 4.wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 21.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 czy ktos korzysta z gazu plynnego u dostawcy baltykgaz lub gaspol? Prosilabym o opinie jak ceny gazu wygladaj po okresie promocji.... ja korzystam z Gaspolu ale mam nadzieję, że już niedługo (sieć gazowa w budowie). Koszty to prawie 10 zł za m3 brutto (chyba 9,60) + ok 50 zł za dzierżawę zbiornika). Płacę miesięcznie za faktycznie zużyty gaz. Zużywam ok. 800 m3 gazu rocznie. Dom jak na zdjęciu 145 m2 pow. użytkowej, 4 osoby. Przy korzystaniu z gazu ziemnego koszty zmaleją ponad dwukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 21.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 350 szt. 3 zł/szt) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka" 1200zł). Do odbioru w Dębem Wielkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 23.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Marek30022 - dzieki za odp. niestety tez jest zmuszona na gaz plynny a najgorsze ze w najblizszej przyszlosci nie zapowiada sie aby ziemny sie pojawil:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 24.08.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mam do sprzedania około 700 sztuk pustaków MAX (spora pozostałość po budowie) Producent - Ceramika Koplany Zakład Rukławki (producent ma dobre opinie ) Wymiar pustaka 188x288x220 Pustaki w fabrycznych opakowaniach są na paletach. Odbiór własny z Kobyłki. Zainteresowanych zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 24.08.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam i znowu proszę o namiary na: 1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m2 2. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem 3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie 4.wylewki Tych, których polecam "wysyłam" na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 26.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Marek30022 - dzieki za odp. niestety tez jest zmuszona na gaz plynny a najgorsze ze w najblizszej przyszlosci nie zapowiada sie aby ziemny sie pojawil:( Wczoraj otrzymałem nową cenę gazu na rok 2010. Szok. Cenę obniżono i wynosi teraz 9,13 zł brutto za m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 26.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a czy moglabys sprawdzic jaki masz zapis dot. ceny? czy masz standardowa umowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 26.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a czy moglabys sprawdzic jaki masz zapis dot. ceny? czy masz standardowa umowe? Cena obowiązuje przez rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 26.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 01.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić firme, która wykonywała wam przyłącze gazowe od płotu do budynku oraz instalacje w budynku. A także przyłącze elektryczne. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
5_monika 02.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 mnie robiła wszystko gazownia, łącznie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts