zOOr 02.09.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To może trochę odprężająco: -) Jakie działania dodatkowe należy podjąć po oddaniu budynku do użytkowania i zameldowaniu się?Zmiany danych osobowych w pracy, bankach, firmach pomijam. Chodzi o UM, US, sąd KW, WKU, i chyba tyle.Teoretycznie Urząd Miasta został powiadomiony przez PINB.Do US na pewno NIP-3. tylko nie wiem w jakim terminie. Może oś jeszcze?WKU to jeszcze w ogóle istnieje?Prawo jazdy i dowód rejestracyjny samochodu trzeba zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.09.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Artur, jeśli chodzi o kanał, to w czerwcu wałom groziło przerwanie, na Białołęce, nie w Markach. Coś tam umacniali bo przeciekało, była wielka akcja, ale strażakom udało się to opanować. No i na szczęście woda nie podeszła wyżej, a było już ze 20 czy 30 cm do szczytu wału. Widziałam foty i filmik jak ta woda płynęła, bo mój sąsiad ma w okolicy kogoś z rodziny i tam akurat byli (filmik był z jakiegoś mostku). Nie wyglądało to dobrze, mówię ci. Wydaje mi się, że w razie tzw. cofki byłaby bieda i to straszna. Oczywiście w przypadku przerwania wałów też niewesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.09.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Tutaj jest artykuł o kanale: http://www.mojabialoleka.pl/blogi/urbanistyczne-problemy-zielonej-bialoleki-czyli-jak-w-xxi-wieku-ze-wsi-powstaje-miasto/post/article/194.html?tx_ttnews[year]=2009&tx_ttnews[month]=08&tx_ttnews[day]=09&cHash=4bd987fbe8e950351d24cfd4cfb2a745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zOOr 03.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No to chyba jednak wolałem żyć w błogiej nieświadomości. Teraz spać przez Ciebie nie będę mógł jak tylko troszkę mocniej popada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.09.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 He he, mnie uświadomił mój sąsiad wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts