Adam___ 28.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Za 6 godzin i 13 minut zaczyna sie moje slubowanie. W zasadzie wszystko chyba zalatwione. Pozostaje sie tylko troche oporzadzic , ubrac i czekac na slubna bryke Mam nadzieje ze zaden przejazd w drodze do mlodej nie bedzie zamkniety To zegnam sie z Wami jako Kawaler. Za troche - ciekawe kiedy mi Zona pozwoli - przywitam sie z Wami jako Maz i Tata przyszly To na razie i po zrazie P.S Troche stresa mam.Ale jak na razie to nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 28.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 W tej sytuacji Szczęścia życzę młodej parze!Teraz życzenia...chociaż staż małżeński upoważnia mnie już chyba do dawania dobrych rad: "Miłość to nie znaczy patrzeć na siebie tylko patrzeć w tą samą stronę" - może pokręciłem cytat, ale przemyśl to.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 W tej sytuacji Szczęścia życzę młodej parze! Teraz życzenia...chociaż staż małżeński upoważnia mnie już chyba do dawania dobrych rad: "Miłość to nie znaczy patrzeć na siebie tylko patrzeć w tą samą stronę" - może pokręciłem cytat, ale przemyśl to.Powodzenia. Znaczy sie nie bedom widzieć WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MŁODEJ PARZE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Wam zyczę Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze wyszło. Chociaż jak będą jakieś wpadki to fajnie się je potem wspomina Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/313/210.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/para1_d.jpg 1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom. 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły. 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach. 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć , tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora. 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie. 7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta. 8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie. 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek 10. A gdy siwe obie głowy - damy Wam poradnik nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 gratulacje wielu szczęśliwych chwil .. i lat .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 28.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszystkiego najlepszego a także tego, byś za lat 25 mógł powiedzieć : bardzo kocham moją Żonę ! Ja na swój użytek , w chwilach kiedy jestem zła na swojego męża , mam prywatną modlitwę : Panie Boże pozwól mi kochać Go tak jak dawniej. /mija nam 26 wspólnych lat / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.10.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No to lece Do zobaczenia wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No to lece Do zobaczenia wkrotce leć! run Forrest run! ps. swoja droga - wyobrazacie sobie babke siedzaca o tej porze - dwie godz przed slubem na necie?!?!?!?!? kosmetyczka kiecka fryzjer itp.... ehhhh .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 hmmm... 16:02 chyba sie zaczeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 28.10.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No i po wszystkim. I pamiętaj, że wszystko co od tej chwili powiesz.......... możę być użyte przeciwko Tobie! GORZKO ! - GORZKO ! - GORZKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No to poszłoooo! Nieźle, Adam nieźle! A rano wyda odgłos gardłowo-paszczowy waląc się w piersi!Jak Tarzan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 I w sumie dobrze.A czemu ma miec gosciu lepiej ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Gratuluję świeżo upieczonym małżonkom. No poślubna to dłuższa będzie, czy krótsza? Dłuższa. Nieźle wykombinowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 O tej porze pewnie dobrze się bawicie...życzę Wam wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kurde! Adam! A gdzieś Ty kompa dopadł w przerwie między ślubem a weseliskiem?? Czyżbyś laptopa woził w bagażniku ślubnej limuzyny?? No to GOOOORZKOOOOO!! I najlepszego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hallo hallo Adamie ... życze Ci dożycia ... złotych godów i ...godnego pożycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts