MARKOG 28.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kto mądry wrzucił tą dziką reklamę na kazdym klikięciu w cokolwiek na forum muratora. Ja rozumiem że reklama to reklama ale czy ona musi wyskakiwać na każdej stronie (nawet na stronie logowana !!!) - przeciez tego forum teraz nie idzie wogóle przeglądać - moze jakies cookies które poinformuje szanownych reklamodawców że ktoś już kliknął w tę babę i żeby juz jednak nie męczyć ludzi klikaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wygląda, że pieniążków brakuje Muratorowi, zbliża się pierwszy i dzień wypłaty, kasa pusta to dziadują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 28.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kto mądry wrzucił tą dziką reklamę na kazdym klikięciu w cokolwiek na forum muratora. Ja rozumiem że reklama to reklama ale czy ona musi wyskakiwać na każdej stronie (nawet na stronie logowana !!!) - przeciez tego forum teraz nie idzie wogóle przeglądać - moze jakies cookies które poinformuje szanownych reklamodawców że ktoś już kliknął w tę babę i żeby juz jednak nie męczyć ludzi klikaniem. Też mnie denerwuje niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 To co przez chwilę piszemy to tylko nasze, może zrobimy zakłady o której godzinie ten post wyleci do magazynu jako niewygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 28.10.2006 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ja nie mam (ta głupia baba nie daj mie napisać postu ) nic do reklamy - ale proszę moderatorów/administratorów o podjęcie kroków celem wyeliminowania wyskakiwania tej reklamy w każdym momencie - przeciez ja już w nią kliknąłem parę razy to co wy jeszcze ode mnie wymagacie - na tej reklamie nie ma nawet żadnego znaku firmowego czy logo - to i nic mi si nie utrwala patrząc na babę. Zresztą jakbym chciał popatrzeć na baby to znam lepsze strony. Reasumując: BABA TAK ALE RAZ NA SESJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 28.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Firefox + Adblock = koniec wyskakujących potworków.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A u mnie wyskakuje tylko na początku, a póżniej nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 28.10.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 U mnie podobnie, żeby była chociaż trochę ładniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 28.10.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A myslałem że to tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Zagrajcie z nią w rozbieranego pokera i bedziecie mieli "rozebraną dziką babę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 28.10.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Przesiądźcie się na OPERĘ. Tam jest funkcja blokowania wyskakujących okienek. Ja jeszcze ani razu tej panienki nie widziałem. Może i szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ja tez nikogo takiego nie wi dzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 28.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A może ona pokazuje się tylko dla wybranych? Również widziałam ją wcześniej ,raz, ale gdzieś przepadła. Tylko wydawało mi sie że było to na Gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 28.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ja ją widzę nago powaga , ale z przegladarki , której jestem autorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ja ją widzę nago powaga , ale z przegladarki , której jestem autorem fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 29.10.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Chyba ja polubię. Po 3-cim piwie zaczęła się do mnie usmiechać. Ile trzeba wypic, żeby sie rozebrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 29.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Fajna to jest u zgudiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 29.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Przesiądźcie się na OPERĘ. Tam jest funkcja blokowania wyskakujących okienek. Ja jeszcze ani razu tej panienki nie widziałem. Może i szkoda. Mimo że używam opery to pojawia mi się ciągle, nie pomaga ustawienie blokowania okienek, mam już jej dosyć i zaczynam mieć obrzydzenie do samego jej widoku tak, że przechodzi mi ochota na przeglądanie tego forum. Co za IDIOTA tak to ustawił. Na żadnym forum nie spotkałem do tej pory tak nachalnej i denerwującej reklamy. PROTESTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 29.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A u nas pojawia się tylko RAZ - przy pierwszym wejściu na stronę forum. Potem, przy przeglądaniu forum, już się nie pojawia więcej. Korzystamy z MS IE. Pozdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A u mnie nic , ani baby, ani chłopa... Ja poproszę ten drugi wariant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts