Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto wrzucił tą dziką babę???????

MARKOG

Recommended Posts

Kto mądry wrzucił tą dziką reklamę na kazdym klikięciu w cokolwiek na forum muratora. Ja rozumiem że reklama to reklama ale czy ona musi wyskakiwać na każdej stronie (nawet na stronie logowana !!!) - przeciez tego forum teraz nie idzie wogóle przeglądać - moze jakies cookies które poinformuje szanownych reklamodawców że ktoś już kliknął w tę babę i żeby juz jednak nie męczyć ludzi klikaniem.

Kto mądry wrzucił tą dziką reklamę na kazdym klikięciu w cokolwiek na forum muratora. Ja rozumiem że reklama to reklama ale czy ona musi wyskakiwać na każdej stronie (nawet na stronie logowana !!!) - przeciez tego forum teraz nie idzie wogóle przeglądać - moze jakies cookies które poinformuje szanownych reklamodawców że ktoś już kliknął w tę babę i żeby juz jednak nie męczyć ludzi klikaniem.

Też mnie denerwuje niesamowicie.

Ja nie mam (ta głupia baba nie daj mie napisać postu :) ) nic do reklamy - ale proszę moderatorów/administratorów o podjęcie kroków celem wyeliminowania wyskakiwania tej reklamy w każdym momencie - przeciez ja już w nią kliknąłem parę razy to co wy jeszcze ode mnie wymagacie - na tej reklamie nie ma nawet żadnego znaku firmowego czy logo - to i nic mi si nie utrwala patrząc na babę. Zresztą jakbym chciał popatrzeć na baby to znam lepsze strony. Reasumując: BABA TAK ALE RAZ NA SESJĘ.

Przesiądźcie się na OPERĘ. Tam jest funkcja blokowania wyskakujących okienek. Ja jeszcze ani razu tej panienki nie widziałem. Może i szkoda. :wink:

Mimo że używam opery to pojawia mi się ciągle, nie pomaga ustawienie blokowania okienek, mam już jej dosyć i zaczynam mieć obrzydzenie do samego jej widoku tak, że przechodzi mi ochota na przeglądanie tego forum. Co za IDIOTA tak to ustawił. Na żadnym forum nie spotkałem do tej pory tak nachalnej i denerwującej reklamy. PROTESTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!