raffran 29.10.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja mam ja tylko jak wchodze na glowna strone Muratora,pokaze sie raz i pozniej koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 29.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A u mnie nic , ani baby, ani chłopa... Ja poproszę ten drugi wariant A może to wyskakuje tylko wybrańcom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 29.10.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 nikt qrna nie będzie skakał po innych przeglądarkach, tylko niech admin zadba w należyty sposób o for.Tego nawet nie bierze po-up stopper i blokada wyskakujacych okienek by microsoft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.10.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ...na dodatek nie przestawili jeszcze czasu o godzinkę do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 29.10.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 i na dodatek blondehaare, w spódniczce lub cóś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 29.10.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Niezbadane są wyroki moderatora. Mój gniewny post wyleciał stąd już w piątek. Idźcie się wypowiedzieć i zagłosować do tego wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekJ 29.10.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Niezbadane są wyroki moderatora. W piątek, jak zobaczyłem tę Babę to zdębiałem. Do tej pory adblock radził sobie dobrze. Niestety przy tym skrypcie się poddał. Wykonałem telefon do Kolegi informatyka i zażądałem wyłączenia całego FLASHA. Niestety to nie takie proste. Po godzinie dłubania - postanowiłem zrezygnować z tego cennego Forum. Po prostu TAKI sposób reklamowania się jest dla mnie nie do przyjęcia! Na pożegnanie wpadłem w "szał bojowy" i 200 [dwieście] razy kliknąłem w link reklamowy. Niech płacą durnie! Ps. Pomogło ściągnięcie i zainstalowanie nowego FireFoxa. Choć NADAL niewidoczna już Baba utrudnia głosowanie w ankietach czy postowaniu. Tak jakoś dziwnie "zasłania" istniejące okienka. Pomaga kliknięcie lewą myszą i ściągnięcie jej na prawo. Ufff... Wszystko dobre, co się dobrze kończy... pozdrawiam i służę pomocą - TomekJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 29.10.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 nie wiem o czym piszecie, niestety mam Firefox'a a w związku z tym nie mam żadnych wyskakujących okienek i babek (może jest czego żałowac - jest?). Normalna, funkcjonalna i darmowa przeglądarka załatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 U mnie nic i nikt nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts