artiko 28.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Mam prośbę. Czy ktoś może mi napisać jak najprościej wykonać wole oko chodzi mi o konstrukcje więźby. Wdzięczny byłbym za jakiś rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nonez 29.10.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Najprościej będzie, gdy odpuścisz sobie budowę "wolego oczka". Poza jedną zaletą, też nie dla wszystkich, czyli uroda takiego rozwiązania, występuję wiele minusów, m.in. skomplikowana budowa więźby, praktycznie tylko dwa materiały pokryciowe: papa i dachówka karpiówka. Ponadto przy słabych dekarzach będą ciągłe problemy ze szczelnością pokrycia.Radzę głęboką przemyśleć ten wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nie tylko karpiówka ja bym nie rezygnowała z czegos co mi sie podoba tylko dlatego ze ciezko jest to wykonac,wszystko jest do zrobienia przy odrobinie wysiłku. http://img166.imageshack.us/img166/1676/img3124av0.jpg a to dowód na to ze niekoniecznie karpiówką,zwykła dachowka zakładkowa Sirius Rupp ceramika.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 29.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 należałoby pewnie dla porządku napomknąć o kosztach takiego rozwiązania... Im oczko większe, tym droższe. Przy tym nawet średnie podnoszą cenę dachu o kilka-kilkanaście tyś. (tak było przynajmniej w przypadku domu, nad którym zastanawialiśmy się zanim ostatecznie wybraliśmy - z innych powodów niż oczko - projekt bez wolego oka). Pozdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 01.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://jmuller.fm.interia.pl/wole.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.11.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Mam prośbę. Czy ktoś może mi napisać jak najprościej wykonać wole oko chodzi mi o konstrukcje więźby. Wdzięczny byłbym za jakiś rysunek ... w listopadowym "Zbuduj dom" jest artykuł na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artiko 17.11.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ... w listopadowym "Zbuduj dom" jest artykuł na ten temat nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts