boszczak 28.10.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Od kilku dni przeglądam forum i w końcu postanowiłem się zalogować. Mam nadzieję że wiosną 2007 r. rozpocznę budowę włsnego domu i pewnie uzyskam tu trochę porad. Działkę już zakupiłem 1335m/kw, geodetę zamówiłem do mapy do celów projektowych, projekt wstępnie wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witaj - i wszystkiego dobrego w budowaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ... i powodzenia.. i jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kasy ( jak za dużo to trochę moge zabrać ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam 79 29.10.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Witam Wszystkich Forumowiczów! Jest mi bardzo miło gościć na Waszym forum. Nic nie buduję, bo jestem za młody i za piękny na to , ale zarejestrowałem się i chcę się przywitać. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts