iberlander 20.04.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 Mam 240m2 powierzchni i 1200mb rury (10 obwodów) - ogrzewanie podlogowe i tylko podlogowe. Ostatnio przedstawiciel handlowy od kotla powiedzial mi ze dla takiej ilosci podlogowki standartowa pompa w kotle nie wystarczy, dlatego potrzebuje dodatkowo dwie pompy obiegowe (parter, poddasze) i sprzeglo hydrauliczne aby pompa w kotle nie padla po 2 latach.Czy to brzmi rozsadnie czy tylko znowu chcą ode mnie więcej kasy niż potrzeba?Z góry dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Oto przykład zort-centrali.http://republika.pl/zorteawa/obrazki/rys21.gifpegaziatkoSą instalatorzy którzy się na tym znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts