Kasia B. 29.10.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mamy wszystkie pozwolenia,umowa z ekipą podpisana,kierownik budowy wydaje się byś rozsądny.Spróbujemy wylać fundamenty do zimy.Plan ambitny,ale czy się uda?......Zaczynamy we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia B. 29.10.2006 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Pełna gotowość.Dopiero przejście przez gąszcz formalności ,umów zmobilizowało mnie do założenia dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia B. 01.11.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Wczoraj przyjechała koparka i w ciągu pięciu godzin przygotowała wykop pod fundament .Bloczki keramzytowe na ściany fundamentowe i bloczki na ściany-zapłacone-28 000 zł,drewno na szalunki + łaty-1550,stal zbrojeniowa-2200-jutro przywiozą rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia B. 19.11.2006 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Prace postępują w tempie rewelacyjnym.Stoją już ściany fundamentowe,zaizolowane i częściowo przysypane.Do środka trzeba wsypać piasek przed wylaniem chudego betonu i już będzie gotowy stan zerowy.Pan Zbyszek (wykonawca) nie chciał początkowo stawiać ścian z pustaków szalunkowych,ale po ułożeniu drugiej warstwy i założeniu zbrojeń zaczęło mu się to podobać.Jego ekipa pracuje bardzo szybko,jesteśmy zszokowani ,jak szybko prace potępują. Mam nadzieję,że uda mi się wkleić zdjęcia.... http://foto.onet.pl/1391079,0,twoje_albumy_miniatury.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts