Pola_2 30.12.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 contel nie wiem czy większość z budujących kilka razy w miesiącu nie stwierdza, że z czymś jest lipa- u mnie natenprzykład zrobili sobie przerwę przedswiąteczną, a boję się mysleć na kiedy wrócą po sylwestrze i też się martwię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 01.01.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 No właśnie niech wracają i moi i Twoi bo dziś 11 stopni ciepła i brak zimy więc szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 02.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 wrócili........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.01.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no już wiem że nie realne w moim przypadku , bo wolną mam ekipę , pocieszające tylko to że przepowiedzialem zimę ok. 20 stycznia i nie myliłem się pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A ja zdązyłem, zacząłem 15 października i do 15 grudnia stała więżba dachowa a potem w dwa tygodnie był dach. Przed śniegami zdązyłem zrobić obróbki i rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts