agniesia81 29.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Cy ktoś z Was wie w jakim banku najlepiej wziąść kredyt na zakup działki z rozpoczętą budową(dom w stanie surowym zamkniętym).Zależy mi na korzystnych warunkach i żebym nie musiała brać dużo kasy na dokończenie budowy.Na wiosnę sprzedam mieszkanie własnoścowe w blokach i wtedy domuś wykończę.Proszę o poradę bo czas mnie nagli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 29.10.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hej my bierzemy taki kredyt w PKO SA - kupujemy dom stan surowy otwartyale nie musimy brać dodatkowo na wykończenie - PKO SA - wynegocjowałam to PKO BP - nie narzuca wogóle o szczegółach pisałam na wątku o kredytach mozesz podpowiedzieć z doświadczeniaczego należy dopilonwać przed zakupem? zeby potem sprzedającego nie szukać wiem na ze przeniesienie pozwolenia musi wyrazić zgodęczy cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia81 29.10.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Narazie na gwałt szukam banku,który mi w tym pomoże a reszta wyjdzie w trakcie załatwiania kredytu.Mam konto osobiste w PKO BP i chyba tam się jutro udam.Nie orientujesz się ilu współkredytobiorców można dołączyć aby otrzymać zdolność kredytową?Podzielę się swoimi doświadczeniami jak tylko coś się zacznie u mnie dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 30.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 nie wiem jak to tą zdolnością jestmy problemu nie mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts