jaszczurus 29.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mam jeden pokój 26m2 a w nim paskudną wykładzinę. Nie mam kasy na to by ją zmieniać, poza tym mieszkanie wynajmuję. Wykładzina jest niebieska we wzorki i brudna. Mimo usilnych starań nie udało mi się jej doprać. Czy jest jakaś możliwość na poprawę jej wyglądu lub zmianę koloru? Jest takie coś jak barwniki do wykładzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 taniej jest jednak kupić nową. Zresztą pod taką brudną, starą pewnie niezły syf jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mam jeden pokój 26m2 a w nim paskudną wykładzinę. Nie mam kasy na to by ją zmieniać, poza tym mieszkanie wynajmuję. Wykładzina jest niebieska we wzorki i brudna. Mimo usilnych starań nie udało mi się jej doprać. Czy jest jakaś możliwość na poprawę jej wyglądu lub zmianę koloru? Jest takie coś jak barwniki do wykładzin? a na pranie masz? Tak jak Majka pisze taniej wyjdzie nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 30.10.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nowa wyniesie ok 600 zł podobnie jak panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts