tomek159 29.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Zastanawiam się nad kupnem odśnieżarki elektrycznej do czyszczenia podjazdu,tyle że mam wątpliwości jw.Jeśli trzeba odśnieżać zaraz po opadach to chyba sobie podaruję.Oczywiście mam świadomość,że lodu 1600 W nie zerwie ale jeśli bedzie mokry śnieg i sobie z nim poradzi to może jednak warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 nie mam pojęcia ale chętnie się dowiem . Też mnie czeka taki zakup i interesuje mnie czy oprócz ciągania zmrożonego kabla są jeszcze jakieś wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 30.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mamy taka w pracy. Nic nie warta.Mokrego i nie daj Boże zamarźnietego sniegu nie ruszy. Nawet żeby odgarnąć świeży śnieg trzeba przejść kilka rzy to samo miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 30.10.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 nie mam pojęcia ale chętnie się dowiem . Też mnie czeka taki zakup i interesuje mnie czy oprócz ciągania zmrożonego kabla są jeszcze jakieś wady "Widzę-w",że nasi tu są Pozdr T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts