Gość 21.04.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Jak najlepiej zrobić impregnację i jakim środkiem ?czy powierzchniowo wystarczy ? Jeśli tak to w jaki sposób ?Czy macie jakieś doświatczenie z tym problemem ?Właśnie jestem przed konstrukcją dachu.Czy deski też impregnować ?Za porady z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.04.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Najwygodniej jak już więżba jest gotowa to wtedy spryskiwać opryskiwaczem do drzewek min. 5 razy. Ja przerobiłem opryskiwacz 12 litrowy zakładając wentyl od sam. ciężarowego i dmucham powietrze z kompresora wygoda i szybkość , a i ojciec nie napompuje się do uraty tchu przy opryskiwaniu drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts