radzio80 29.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mam mieszkanie 35m - pokoj + kuchnia + garderoba + łazienka z kibelkiem Jestem szczęśliwym mężem oraz tatusiem bliźniaków (chłopiec + dziewczynka) . Niech mi ktoś napisze jak żyć w takim czymś??? Nie stać mnie na nic większego w tym mieście (Wrocław) ceny poszły strasznie w górę. Czy opłaca się kupić stare gospodarstwo z domem do remontu??? Co tu robić co tu robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 coś zrobić musisz. Małe dzieci - mały kłopot itd. Długo nie wytrzymacie "na kupie". Brać kredyt i albo mały domek, albo chałupa do remontu ( choć może czasem wyjść drożej) - większego mieszkania nie proponuję, bo we Wrocku ceny warszawskie... a za te pieniądze to lepiej domek :) Całuski dla Bliźniaczków - ale Ci się trafiło :) Pozazdrościć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzio80 29.10.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 no już jest coraz trudniej bo mają już 2,5 roku i jest naprawdę cięzko zostaje mały domek kanadyjski do remontu albo TBS innej sytuacji nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 musisz po pierwsze przemyśleć możliwości : zdolność kredytową, "umiejętności własne" i rodziny ( czy możesz na kogoś liczyć jeśli chodzi o pomoc przy budowie) jakaś działka w rodzinie ? Jak z pracą - czy możesz się ruszyć dalej od Wrocławia itp... papier, długopis, aklulator kredytowy a potem - do dzieła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 31.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Jakby były dwa pokoje - byłoby lepiej . Nie jestem z tych okolic, ale niewiele się pomylę, jeśli napiszę, że za pieniądze ze sprzedaży tej dziupli kupisz jakiś nieduży domek do remontu w rozsądnej odległości od miasta. Pozostają teraz dwie drogi: zapożyczasz się i robisz remont przed wprowadzeniem się lub wprowadzasz się do ruderki i własnymi siłami remontujesz. To drugie rozwiązanie jest tańsze, ale nie jest korzystne dla małych dzieci (powinny mieć tak ze sześć lat). Ewentualnie pozostaje rozwiązanie najbardziej śmiałe - zupełnie zmień region. W Łodzi kupisz za tą cenę mieszkanie ok 50 mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 W 35 m to rzeczywiscie w 4 ciezko bo ja teraz jestem na podobnym metrazu ale 2+ pies . przelicz tylko koszty remontu bo te potrafia byc bardzo duze Pozdrowienia dla zony i blizniakow ( tez bym tak chciala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.10.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mam mieszkanie 35m - pokoj + kuchnia + garderoba + łazienka z kibelkiem Jestem szczęśliwym mężem oraz tatusiem bliźniaków (chłopiec + dziewczynka) . Niech mi ktoś napisze jak żyć w takim czymś??? Nie stać mnie na nic większego w tym mieście (Wrocław) ceny poszły strasznie w górę. Czy opłaca się kupić stare gospodarstwo z domem do remontu??? Co tu robić co tu robić ... W Wejherowie buduje f-a Orlex. mieszkanka najczęciej kupowane to... 27-29 m2 - kuchniosalon, pokój,łazienka i ...to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Digidy 31.10.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 pomoc teściów na nowej drodze życia i kasa bedzie na większe M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts