glowac 02.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Widzę, że masz w kuchni wykusz?Wielu forumowiczów budujących projekt Diuna z Domusa ma problem jak ustawić zabudowę właśnie w kuchni z wykuszem.Czy masz może plan kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 E.kalo co wy macie pomiedzy szafkami w kuchni, co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziękuję za odpowiedź w sprawie łóżka. Mi również podobają sie te mable. Pytałaś o narzutę. Ja mam i rozkładam. Uważam, że narzuta do jakby wykończenie sypialni. Często to narzuta tworzy klimat Jest to praktyczne bo nakrywam i nie muszę chować pościeli. A tak, to nawet najładniejsza pościel odkryta będzie zawsze niezbyt dobrze wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 02.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Odpowiadam: 1. Wykusz mamy w kuchni i tam jest wyspa ze stołem. Uważam, że jest to dobre rozwiązanie, bo bez tej wyspy byłoby za mało blatu. Plany mam ale w wersji "kartkowej" i musiałabym je zeskanować. 2. Pomiędzy szafkami mamy materiał taki jak na blacie, niestety nie umiem podac nazwy co to jest. Spytam się i niedługo odpowiem. 3. Jeżeli chodzi o narzutę to dlatego sie nad nia zastanawiam, bo przeczytałam instrukcję uzywania materaca i tam jest napisane żeby nie stosowac narzuty na łóżko. Właśnie to mnie zastanowiło . Pomyślałam, a może to narzut się juz nie stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 02.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 witaj e.kala, podziwiam Twój piękny domek .gratulacje. Co do narzut na łóżko - to mnie zaskoczyłaś (a raczej producent materaca ). jak to się nie stosuje? Myślę podobnie jak mayland, że narzuta tworzy jako jeden z głównych dodatków - nastrój sypialni. I np. jeśli znudzi się nam własna sypialnia, a nie chce się przemalowywać ścian - wystarczy zmienić narzutę - zasłonki - dopasować dodatki i mamy nowe kolory. Oczywiście piszę trochę na skróty, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi. Narzuty jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 03.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 2. Pomiędzy szafkami mamy materiał taki jak na blacie, niestety nie umiem podac nazwy co to jest. Spytam się i niedługo odpowiem. a czy mogłabyś jeszcze zrobić zdjęcia w jaki sposób jest łączony blat na meblach z tym blatem na ścianie? i czy ten na ścianie jest takiej samej grubości, jak ten na meblach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 04.02.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a czy mogłabyś jeszcze zrobić zdjęcia w jaki sposób jest łączony blat na meblach z tym blatem na ścianie? i czy ten na ścianie jest takiej samej grubości, jak ten na meblach? Proszę zdjęcie, tylko nie wiem czy coś to da. Na ścianie grubość około 5-6 mm, a na blacie ze 3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 04.02.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 (edytowane) Mikrofala i piekarnikhttp://images41.fotosik.pl/1585/75e59a817c1a324am.jpg holhttp://images38.fotosik.pl/1631/144125eaae3cf30em.jpg Edytowane 13 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 05.02.2008 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a czy mogłabyś jeszcze zrobić zdjęcia w jaki sposób jest łączony blat na meblach z tym blatem na ścianie? i czy ten na ścianie jest takiej samej grubości, jak ten na meblach? Proszę zdjęcie, tylko nie wiem czy coś to da. Na ścianie grubość około 5-6 mm, a na blacie ze 3 cm <a href=http://images23.fotosik.pl/152/602fff9490e4dce8.jpg' alt='602fff9490e4dce8.jpg'> dzięki, a masz możliwość zrobienia zdjęcia z boku? ale juz mniej więcej wiem, że nie jest taka gruba jak blat, czy takiej grubości płyty można kupić bez problemu, czy są jakoś specjalnie docinane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 05.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 e.kala widzę, że od mojej ost.wizyty sporo się u Ciebie zmieniło!! SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI PRZEPROWADZKI Tort urodzinowy - fantastyczny!! A cyce nie teściowej - tylko pewnie Twoje Tego to chyba nigdy za wiele dla mężczyzny Już miałam pytać o świetne dzwi z kuchni do salonu, ale już wsztsko wiem: też takie chcę - tylko z wiatrołapudo holu Podoba mi się Twoja kabina kwadratowa Pokaż jeszcze zdjęcia kuchni - takie bardziej panoramiczne... Bardzo fajnie łączy się blat kuchenny z tą prostopadłą do niego ścianką. Śliczna toaletka: widzę szufladkę pod blatem...a to bo bokach to też szufladki, czy szafki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.02.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dziękuję Maja W. W sprawie zdjęć kuchni panoramicznych to mam z tym problem, no chyba, że wyjdę na zewnątrz i zrobię zdjęcie przez otwarte okno . W toaletce po bokach szafki (po dwie półki z każdej strony). RenataS blat zmówiłam razem z całą kuchnią, pokazałam kolor na wzorniku i tyle wiem. Z boku nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 05.02.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam i chciałabym przypomnieć o zdjęciach "zsypu" na ubrania, jeśli można to z obu stron. Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam i chciałabym przypomnieć o zdjęciach "zsypu" na ubrania, jeśli można to z obu stron. Z góry bardzo dziękuję Na poprzedniej stronie jest dziura przed i po. Tam są zdjęcia zsypu z obu stron. Mogę zrobic nowe ale niedużo się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 06.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Więc jeszcze raz rozumiem że na pierwszym zdjęciu jest pralania i pod tą dziurą jest "coś" na ubrania np. kosz a na drugim jest łazienka w której wrzuca się ciuchy? Tylko jak to w łazience się otwiera czy mogłabyś otworzyć i wtedy zrobić zdjęcie? Sorry, że jestem taka upierdliwa ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 06.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 e.kala - pięknie! Od dzis będę Cie podgladać Kuchnia wydaje mi się znajoma Mozesz napisać czy fronty kuchni to lakierowany mdf? No i wdzięczna bym była gdybys zdradziła ile Cię ta kuchnia kosztowała (może byc na priv) I jeszcze jedno pytanie - odkurzacz centralny. Chodzi mi o jednostkę. tez mam Vacumaida ale jedna częśc, tzn ta dwukolorowa, łączona, z workiem. A u Ciebie jeszcze jedna metalowa, oddzielna puszka. Co tam? Silnik? Jak wyglada czyszczenie tego odkurzacza. Mnie juz denerwuje kurz przyczepiający się do filtra chroniącego silnik Będę wdzięczna za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.02.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 (edytowane) Instrukcja wrzutu "skarpetek" 1. Szukasz dziury w łazience http://images38.fotosik.pl/1631/78aa022e7af8306am.jpg 2. Podchodzisz do dziury 3. Skarpetki wpadaja do kosza http://images41.fotosik.pl/1585/b0b510efd040828dm.jpg Edytowane 13 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.02.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Honorka w kuchni mdf lakierowany. Ceny samej kuchni to w zasadzie nie znam, bo u tego samego pana robimy tez inne meble i wycenę mieliśmy na całość. W sprawie odkurzacza, w oddzielnej cęści jest silnik. Problemów żadnych nie widzę, ale mieszkam krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 06.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziękuję za odpowiedź. Problemów z odkurzaczem to nie będziesz miała, bo własnie silnik jest oddzielnie. Kurcze, czemu nikt mi tego nie zaproponował ? Ps. No to może powiesz, jakie jeszcze meble robił Ci ów mistrz i zdradzisz ogólna cene za wszystko ? Proooszę.... (moze sama jakoś wykalkuluję i się załamię, że moja kosztowała krocie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 06.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 NO NARESZCIE WIEM O CO TU CHODZI. OGROMNE DZIĘKI ZA TAK WYCZERPUJĄCĄ INSTRUKCJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 e.kala jeszcze raz gratulacje z okazji przeprowadzki!! Mam pytanie odnośnie kuchni: czy wystarczająca jest taka ilość blatów roboczych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts