Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometa- nasz dom

e.kala

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

e.kala - super dom! :D tak nieśmiało się przypominam z namiarami na fachowców :D Sorry, że jestem taka upierdliwa :roll: ale w dzisiejszych czasach o namiary na porządnych fachowców bardzo ciężko a Ty jesteś zadowlolona ze swoich...... Interesowały by mnie 3 numery: do projektanta (czy pomagał Ci również w rozmieszczeniu scianek działowych?), do kogoś kto Ci robił wykończeniówkę, oraz jeszcze chciałabym się dowiedzieć gdzie kupowałąś i kto ci kładł tą piękną podłogę? czy można ją gdzieś zobaczyć na żywo?

z góry dziekuję i pozdrawiam

m

Jeżeli chodzi o umywalkę to nie wiem jakiej firmy, poszlismy do sklepu i wybralismy ja bo nam odpowiadała ze względu na wygląd. Na pewno nie była to jedna ze znanych ogólnie firm.

Namiary na fachowców:

projektant 501804903

wykończeniówka 507352633

parkieciarz nie polecam mimo, że polecono mi go na forum

Oczywiście nie biorę odpowiedzialności jeżeli fachowcy zawiodą, u mnie byli w porządku.

Doussie najlepiej ogladać w DLH, mają tam ułożone kawałki. DLH jest w Straszynie (tam kupowałam).

Mała łazienka

<a href=http://images34.fotosik.pl/108/689668c5e8d365a3.jpg' alt='689668c5e8d365a3.jpg'>

Bardzo piękne wnętrza ! Gratuluję konsekwencji w utrzymaniu podobnego stylu i klimatu we wszyskich pomieszczeniach.

Chciałam prosić o podanie namiarów na ten zestaw prysznicowy.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam

Przede wszystkim gratuluje swietnego gustu , domek jest naprawde ze smakiem i niebywalym dopracowaniem szczegolow , oczywiscie chodzi mi o wnetrza ,kuchnia jest super , sam projekt rowniez fajny

Ps robie w budownictwie juz 8 lat , pracuje w usa , widzialem mnostwo wykonczen poteznych domow do ktorych zatrudniani byli architekci i projektanci i prosze mi wiezyc ze wypadaja one blado z waszym gustownym wykonczeniem wnetrz

Amerykanie uwazaja im czym wiecej drzewa w srodku i wykonczen drewnianych (przeroznego rodzaju panele , ozdobne listwy wykonczeniowe , jakies obrobione drewnem otwarcia ) tym lepiej , a w moim przekonaniu wyglada to gorzej niz dom lesniczego , wiec europejski model i standardy wykonczen sa naprawde super.

• 2 weeks później...

Niech bazie wierzbowe, słońcem zakwitają.

Niech zdziwione kury znoszą jajka kolorowe.

Niech chłopcy za dziewczynami z obfitym śmigusem dyngusem biegają.

A Święta Wielkanocne będą wesołe, pogodne i zdrowe w zimowej scenerii marcowej!

http://kartki.onet.pl/_i/m/zloty_m.jpg

• 1 month później...