e.kala 08.02.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dziekuję TomKaW sprawie blatów roboczych to jest wystarczająco, ale gdyby nie było wyspy byłoby zdecydowanie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam! Na prawde fajne wnetrza. Tez mialam pomysl na wrzut prania do pralni przez sciane ale juz nie mialam pomyslu jak to zrobic dzieki tobie mam Napisz prosze jaka to umywalka w lazience,ta okragla?? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 08.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 e.kala - super dom! tak nieśmiało się przypominam z namiarami na fachowców Sorry, że jestem taka upierdliwa ale w dzisiejszych czasach o namiary na porządnych fachowców bardzo ciężko a Ty jesteś zadowlolona ze swoich...... Interesowały by mnie 3 numery: do projektanta (czy pomagał Ci również w rozmieszczeniu scianek działowych?), do kogoś kto Ci robił wykończeniówkę, oraz jeszcze chciałabym się dowiedzieć gdzie kupowałąś i kto ci kładł tą piękną podłogę? czy można ją gdzieś zobaczyć na żywo? z góry dziekuję i pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.02.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Jeżeli chodzi o umywalkę to nie wiem jakiej firmy, poszlismy do sklepu i wybralismy ja bo nam odpowiadała ze względu na wygląd. Na pewno nie była to jedna ze znanych ogólnie firm. Namiary na fachowców:projektant 501804903wykończeniówka 507352633parkieciarz nie polecam mimo, że polecono mi go na forumOczywiście nie biorę odpowiedzialności jeżeli fachowcy zawiodą, u mnie byli w porządku. Doussie najlepiej ogladać w DLH, mają tam ułożone kawałki. DLH jest w Straszynie (tam kupowałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 dzięki za namiary!pozdrawiamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ZDROWIE - filtrując wodę przywrócimy smak potraw i napoi zapobiegniemy wielu groźnym chorobom, jak kamienie nerkowe, alergie, marskość wątroby, choroby oczu. Wychodzi na to, że woda mineralna niezdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Nie które tak,zwłaszcza te tanie z hipermarketu ,zwykła kranówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARKAJ 17.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Mała łazienka <a href=http://images34.fotosik.pl/108/689668c5e8d365a3.jpg' alt='689668c5e8d365a3.jpg'> Bardzo piękne wnętrza ! Gratuluję konsekwencji w utrzymaniu podobnego stylu i klimatu we wszyskich pomieszczeniach. Chciałam prosić o podanie namiarów na ten zestaw prysznicowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.02.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Spójrz na ta stronę, tam są panele w tym styluhttp://www.mizar.pl/Panele-prysznicowe/nazwa/asc/Aquaform/Wszystkie/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Sliczne sa te drzwi pomiedzy salonem a kuchnia, swietny pomysl z dziura w lazience, no i sliczny ten dach ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 28.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ekala napisala : Mam lustro w dolnej łazience http://images31.fotosik.pl/131/65f5efdebf454369.jpg Witaj, masz slicznie urzadzony domek strasznie podoba mi sie powyzsza lazienka w tonacji kremowo-brazowej czy moglabys napisac z jakiej firmy sa te plytki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 29.02.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tubądzin, seria Calle. Na podłogę jasne musieliśmy dobierac z innych, bo w tej kolekcji sa tylko ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam Lubię wpaść do ciebie i tak po prostu pooglądać bardzo miłe wnętrza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 11.03.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam Przede wszystkim gratuluje swietnego gustu , domek jest naprawde ze smakiem i niebywalym dopracowaniem szczegolow , oczywiscie chodzi mi o wnetrza ,kuchnia jest super , sam projekt rowniez fajny Ps robie w budownictwie juz 8 lat , pracuje w usa , widzialem mnostwo wykonczen poteznych domow do ktorych zatrudniani byli architekci i projektanci i prosze mi wiezyc ze wypadaja one blado z waszym gustownym wykonczeniem wnetrz Amerykanie uwazaja im czym wiecej drzewa w srodku i wykonczen drewnianych (przeroznego rodzaju panele , ozdobne listwy wykonczeniowe , jakies obrobione drewnem otwarcia ) tym lepiej , a w moim przekonaniu wyglada to gorzej niz dom lesniczego , wiec europejski model i standardy wykonczen sa naprawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.03.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 chopinetka wpadaj częściej heros dziekuje za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.03.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images30.fotosik.pl/180/b174248b36d15022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 22.03.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.net.pl/kartki/3/80.jpg Bardzo dziekuję za życzenia i wszystkim wam życzę zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Niech bazie wierzbowe, słońcem zakwitają. Niech zdziwione kury znoszą jajka kolorowe. Niech chłopcy za dziewczynami z obfitym śmigusem dyngusem biegają. A Święta Wielkanocne będą wesołe, pogodne i zdrowe w zimowej scenerii marcowej! http://kartki.onet.pl/_i/m/zloty_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.05.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam Co tu taka cisza, tak delektujesz się domem, że zapomniałaś o nas...nieładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts