Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometa- nasz dom

e.kala

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. Cokół jest obłozony płytka klinkierową. Bliźniaki za nami znikną jak roslinki podrosną :wink: . Pomiedzy naszą działka a nimi są posadzone brzozy a więc powinny spełnić zadanie

dorbie o jaka wnekę Ci chodzi? W szafie na 3 zdjęciu jest lustro po srodku.

Edytowane przez e.kala

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. Cokół jest obłozony płytka klinkierową. Bliźniaki za nami znikną jak roslinki podrosną :wink: . Pomiedzy naszą działka a nimi są posadzone brzozy a więc powinny spełnić zadanie

dorbie o jaka wnekę Ci chodzi? W szafie na 1 zdjęciu jest lustro po srodku.

Na tym zdjeciu w holu jest szafa po lewej a po prawej komoda, cos planujesz nad komoda?

Piekne masz te zabudowy wnek, szafy itp. Wszystko w jednym stylu pasuje do siebie w calym domu. Jestem pod wrazeniem. Wasz gust i dobrzy fachowcy. Super

Na tym zdjeciu w holu jest szafa po lewej a po prawej komoda, cos planujesz nad komoda?

Aaaaaaaa, nad szufladami przymusowa wnęka :-? (inaczej wyłaz na strych by sie nie otworzył). Jakos ja zagospodaruje, ale narazie pomysłów brak. Może cos podpowiecie :D

TomKa zobaczysz jak to szybko zleci i zaraz bedziesz roslinki sadzić :p .

• 2 weeks później...

Dziekuję wam wszystkim.

Nasz dom zbudowany wg projektu Kometa z Atrium, dom prosty, z zewnatrz może nie wszystkim sie podoba (z powodu dwuspadowego dachu), ale jest to naprawdę funkcjonalny dom. Polecam szczególnie osobom z wjazdem od zachodu i dość szeroką działką.

Ciągle czekam, że może w końcu chociaż jedna osoba zbuduje dom wg tego projektu i pokaże go na forum. Tak miło by było zobaczyć inną realizację.

Niedługo pokażę zdjęcie budowanej obecnie grilo- wędzarni :D .

e.kala,masz swietną kuchnie , gratuluje gustu :) Poniewaz jestes z trojmiasta, a ja wlasnie szukam wykonawcy bialej lakierowanej kuchni, mam prosbe- czy mozesz polecic swojego stolarza? Chce zlecic wykonanie kuchni, bo pewne meble sa wedlug mojego projektu i o niestandardowych wymiarach, wiec jesli korzystalas z uslug dobrego stolarza- bede wdzieczna za namiary :)

....drzwi przesuwne do kuchni masz super! Znów tu wróciłam :) kuchnia jest swietna- ja tez planuję bialą z lakierowanymi frontami i w zwiazku z tym mam pytanko- jak sie sprawują? Mnie wszyscy straszą , ze bialy i do tego polysk, to niepraktyczne i trudno doczyscic... Ale mi sie tak podoba :) No i co do drzwi chowanych w sciane- doczytalam ze to PORTA- jestes z nich zadowolona? Sporo czytalam negatywnych uwag o tym producencie, wiec mam pare wątpilwosci, ale to pierwszy producent,który robi drzwi przesuwne w ramie, a nie jako tafla szkla, wiec ....a moze wiesz o jeszcze jakims w okolicy 3city?

....drzwi przesuwne do kuchni masz super! Znów tu wróciłam :) kuchnia jest swietna- ja tez planuję bialą z lakierowanymi frontami i w zwiazku z tym mam pytanko- jak sie sprawują? Mnie wszyscy straszą , ze bialy i do tego polysk, to niepraktyczne i trudno doczyscic... Ale mi sie tak podoba :) No i co do drzwi chowanych w sciane- doczytalam ze to PORTA- jestes z nich zadowolona? Sporo czytalam negatywnych uwag o tym producencie, wiec mam pare wątpilwosci, ale to pierwszy producent,który robi drzwi przesuwne w ramie, a nie jako tafla szkla, wiec ....a moze wiesz o jeszcze jakims w okolicy 3city?

W sprawie drzwi to tez bałam sie Porty, ale musze przyznać, że sprawuja się dobrze i jestem z nich zadowolona. Oglądałam chyba wszystkie drzwi w całym Trójmieście i zawsze cos mi nie pasowało, głownie był problem z drzwiami przesuwnymi.

Kuchnia jest waniliowa, czyszczenie bez żadnego problemu, wydaje mi sie, że właśnie w tych kuchniach nowoczesnych jest łatwiej czyścić, nie ma zagłębień, wszystko proste. Uchwyty bardziej się brudzą, ale tez to nie jest żaden problem. Trudniej jest czyścić piekarnik, mikrofalę aby był ładny połysk.

• 3 weeks później...

e.kalanie wiem co powiedzieć.........

oj......po prostu cuuuuuuudnie.........ten dom jest szczytem moich marzeń....

ale niestety już za pózno je zrealizować :cry:

po pierwsze-mam już dom-teraz robię remont

po drugie-kto na to zarobi :oops:

kochana proszę daj namiary na kuchnię, bo o takiej marzę :p

i chociaż to marzenie mogę zrealizować :lol: , bo robie właśnie kuchnię :p

takich białych mebli szukam od dłuższego czasu, proszę prześlij mi namiary na wykonawcę!!!!

niech ci się dobrze mieszka :wink:

• 2 weeks później...