e.kala 09.05.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 No, delektuje się . Czesto na tym leżaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.05.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) chciałam tez poinformować, że w końcu sie rozpakowalismy, mamy szafyhttp://images37.fotosik.pl/1602/d634aac662fc3973m.jpghttp://images39.fotosik.pl/1586/12f7b4cbb258ac42m.jpghttp://images37.fotosik.pl/1602/201c86917d02d413m.jpghttp://images38.fotosik.pl/1632/46465b92efab339dm.jpg Edytowane 13 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Piekny domek. Ogrodzenie super sie robiSzafy bardzo eleganckie, a co ma byc w tej wnece na pierwszym zdjeciu?Tylko szkoda ze zaraz za Wasza dzialka sa te blizniaki, akurat maja widok do Twoejgo ogrodka.Ale piekny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Slicznie jest u Ciebie!Mozesz napisac czym masz oblozone cokoly domu, jest to klinkier czy tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.05.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. Cokół jest obłozony płytka klinkierową. Bliźniaki za nami znikną jak roslinki podrosną . Pomiedzy naszą działka a nimi są posadzone brzozy a więc powinny spełnić zadanie dorbie o jaka wnekę Ci chodzi? W szafie na 3 zdjęciu jest lustro po srodku. Edytowane 13 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Dziękuje dziewczyny za miłe słowa. Cokół jest obłozony płytka klinkierową. Bliźniaki za nami znikną jak roslinki podrosną . Pomiedzy naszą działka a nimi są posadzone brzozy a więc powinny spełnić zadanie dorbie o jaka wnekę Ci chodzi? W szafie na 1 zdjęciu jest lustro po srodku. Na tym zdjeciu w holu jest szafa po lewej a po prawej komoda, cos planujesz nad komoda? Piekne masz te zabudowy wnek, szafy itp. Wszystko w jednym stylu pasuje do siebie w calym domu. Jestem pod wrazeniem. Wasz gust i dobrzy fachowcy. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 e.kala jak miło zobaczyć taki ładny domek i zadbane podwórko. My jesteśmy na początku budowy, więc rozumiesz , taki porządek podwójnie mi się podoba, a jednocześnie jest zachętą, żeby taki stan osiągnąć... Szafy cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.05.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Na tym zdjeciu w holu jest szafa po lewej a po prawej komoda, cos planujesz nad komoda? Aaaaaaaa, nad szufladami przymusowa wnęka (inaczej wyłaz na strych by sie nie otworzył). Jakos ja zagospodaruje, ale narazie pomysłów brak. Może cos podpowiecie TomKa zobaczysz jak to szybko zleci i zaraz bedziesz roslinki sadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knecka 16.05.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 25.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Tylko Wam pozazdrościć. Też budujemy ze studia Atrium ale trochę mniejszy dom i parterowy. Ale jak patrze na wasz to jest cudny Też bym taki chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 25.05.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dziekuję wam wszystkim. Nasz dom zbudowany wg projektu Kometa z Atrium, dom prosty, z zewnatrz może nie wszystkim sie podoba (z powodu dwuspadowego dachu), ale jest to naprawdę funkcjonalny dom. Polecam szczególnie osobom z wjazdem od zachodu i dość szeroką działką. Ciągle czekam, że może w końcu chociaż jedna osoba zbuduje dom wg tego projektu i pokaże go na forum. Tak miło by było zobaczyć inną realizację. Niedługo pokażę zdjęcie budowanej obecnie grilo- wędzarni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 27.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 e.kala,masz swietną kuchnie , gratuluje gustu Poniewaz jestes z trojmiasta, a ja wlasnie szukam wykonawcy bialej lakierowanej kuchni, mam prosbe- czy mozesz polecic swojego stolarza? Chce zlecic wykonanie kuchni, bo pewne meble sa wedlug mojego projektu i o niestandardowych wymiarach, wiec jesli korzystalas z uslug dobrego stolarza- bede wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.05.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam Eeee no bez przesady z tym dwuspadowym dachem (ja też mam taki). Dom ma być przede wszystkim funkcjonalny tak jak twój. Teraz zostało ci tylko sadzenie roślin. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 ....drzwi przesuwne do kuchni masz super! Znów tu wróciłam kuchnia jest swietna- ja tez planuję bialą z lakierowanymi frontami i w zwiazku z tym mam pytanko- jak sie sprawują? Mnie wszyscy straszą , ze bialy i do tego polysk, to niepraktyczne i trudno doczyscic... Ale mi sie tak podoba No i co do drzwi chowanych w sciane- doczytalam ze to PORTA- jestes z nich zadowolona? Sporo czytalam negatywnych uwag o tym producencie, wiec mam pare wątpilwosci, ale to pierwszy producent,który robi drzwi przesuwne w ramie, a nie jako tafla szkla, wiec ....a moze wiesz o jeszcze jakims w okolicy 3city? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.06.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ....drzwi przesuwne do kuchni masz super! Znów tu wróciłam kuchnia jest swietna- ja tez planuję bialą z lakierowanymi frontami i w zwiazku z tym mam pytanko- jak sie sprawują? Mnie wszyscy straszą , ze bialy i do tego polysk, to niepraktyczne i trudno doczyscic... Ale mi sie tak podoba No i co do drzwi chowanych w sciane- doczytalam ze to PORTA- jestes z nich zadowolona? Sporo czytalam negatywnych uwag o tym producencie, wiec mam pare wątpilwosci, ale to pierwszy producent,który robi drzwi przesuwne w ramie, a nie jako tafla szkla, wiec ....a moze wiesz o jeszcze jakims w okolicy 3city? W sprawie drzwi to tez bałam sie Porty, ale musze przyznać, że sprawuja się dobrze i jestem z nich zadowolona. Oglądałam chyba wszystkie drzwi w całym Trójmieście i zawsze cos mi nie pasowało, głownie był problem z drzwiami przesuwnymi. Kuchnia jest waniliowa, czyszczenie bez żadnego problemu, wydaje mi sie, że właśnie w tych kuchniach nowoczesnych jest łatwiej czyścić, nie ma zagłębień, wszystko proste. Uchwyty bardziej się brudzą, ale tez to nie jest żaden problem. Trudniej jest czyścić piekarnik, mikrofalę aby był ładny połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 pięknie wyszło, wszystko z gustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 24.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 e.kalanie wiem co powiedzieć......... oj......po prostu cuuuuuuudnie.........ten dom jest szczytem moich marzeń.... ale niestety już za pózno je zrealizować po pierwsze-mam już dom-teraz robię remont po drugie-kto na to zarobi kochana proszę daj namiary na kuchnię, bo o takiej marzę i chociaż to marzenie mogę zrealizować , bo robie właśnie kuchnię takich białych mebli szukam od dłuższego czasu, proszę prześlij mi namiary na wykonawcę!!!! niech ci się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 04.07.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dawno mnie tu nie było i zdjęć nie wkleiłam. Obiecuje poprawę aniace człowieka od kuchni nie polecam, mimo, ze wykonał meble dobrze to obecnie zniknął i nie mam z nim kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.07.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 (edytowane) Nasza wędzarniahttp://images39.fotosik.pl/1586/11503c5f16248e87m.jpg Warto było budować ten dom, jest cudnie. Wszystkim budującym życzę aby jak najszybciej mogli zamieszkać w swoich wymarzonych domach Edytowane 12 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Śliczna wędzarnia! Mam pytanie: z czego została wykonana? Nie chodi mi o zewnetrzną okładzine w kamienie a o środek. Z cegły pełnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts