Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometa- nasz dom

e.kala

Recommended Posts

• Odpowiedzi 277
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

izi7 chyba jesteśmy podwójnymi sąsiadkami :D

editta Płytki do pralni imitują tapetę, te ciemne to też płytki na ścianę. Podłoga jest jasna, a na ścianę są te dekorki i płytki jasne i ciemne. U mnie pralnia u góry obok łazienki więc też powinna jakos wyglądać. Skoro płytki się podobaja to może dzisiaj zrobię zdjęcie pralni częściowo wykafelkowanej.

Największy problem sprawia nam zrzut brudów z łazienki do pralni, który sobie wymysliłam. Mam zamiar obłozyc go mozaiką i dlatego spędzałam wieczór w centrum Matarnia, gdzie u nas jest też OBI. Mozaike znalazłam w sklepie z glazurą ale musze na nią czekać 2 tygodnie.

no fakt, łazienki są na poprzedniej stronie :oops:

Przepraszam za gafę, ale czasem coś dzieje się z moim internetem (chyba) i nie wszystkie zdjęcia się otwierają. Tak samo mam u Soniki.

Płytki do hollu są super (no, do łazienek też), mało spotykana kolorystyka. Na tej wizualizacji są rewelacyjne, aż chciałoby się tam siąść na jakiejś kawce...

e.kala mam pytanie. Czy masz już ułożone płytki w hallu ?

U mnie kolekcja ta jest na podłodze w kuchni, wygląda fajnie tyle tylko że jest ślisko.

Czekaj, czekaj...

Ta sama kolekcja? A zupełnie inaczej wygląda. Może akurat na tym zdjęciu, bo bardziej widać meble niż podłogę. Edyryt pokażesz jeszcze te płytki? Myślałam o nich do przedpokoju. Bo jakoś tam akurat to zupełnie nie mam pomysłu co zrobić :roll:

e.kala mam pytanie. Czy masz już ułożone płytki w hallu ?

U mnie kolekcja ta jest na podłodze w kuchni, wygląda fajnie tyle tylko że jest ślisko.

Czekaj, czekaj...

Ta sama kolekcja? A zupełnie inaczej wygląda. Może akurat na tym zdjęciu, bo bardziej widać meble niż podłogę. Edyryt pokażesz jeszcze te płytki? Myślałam o nich do przedpokoju. Bo jakoś tam akurat to zupełnie nie mam pomysłu co zrobić :roll:

pokaże, dzisiaj zrobię zdjęcie i podłogi i blatu kuchennego.

• 3 weeks później...

e.kala planujecie na podlodze w dolnej lazience dac te ciemne brazowe plytki? Mi sie podoba wenge z Cersanitu i tam sa tez takie ciemne na podloge i sie zastanwaim bo maja tez w tej kolekcji jasne pstrokate. Ale ja bym chciala kontrast w tej gornej lazience. Boje sie widocznego od razu kurzu w rogach, a na pewno nie bede codziennie biegac ze szmatka, znam siebie i swoj czas. Ale blat pod umywalke to chce miec z tych brazowych kafli. Te moje sa lekko pstrokate ale ciemne.

Czekam na Twoje lazienki, pralnia jest cudna

Dolna łazienka jest podzielona jakby na pół. Sufit tez jest obniżony na połowie i własnie jedna część jest ciemna a druga jasna. W kolekcji nie było kafli jasnych na podłoge i dobieralismy z innej.

Łazienka jeszcze nie zrobiona a chciałabym pokazac juz ja w całej okazałości 8)

Obecnie na budowie wiele rzeczy jest robionych a nic nie skończone i dlatego zdjęć brak :-?