e.kala 14.01.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Światła w saloniehttp://images41.fotosik.pl/1585/5586da412dfdfa8fm.jpg http://images39.fotosik.pl/1586/0d8d0f3be47d6f66m.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam serdecznie, jak miło obejrzeć kolejną, śliczną realizację marzeń budowlanych. Bardzo ładne wnętrza. Kuchnia super. Szczególnie zainteresowały mnie przesuwane drzwi. Czy mogłabyś coś bliżej o nich napisać: jaka firma, kolor, jakiej szerokości i wysokości jest otwór w ścianie ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 15.01.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam serdecznie, jak miło obejrzeć kolejną, śliczną realizację marzeń budowlanych. Bardzo ładne wnętrza. Kuchnia super. Szczególnie zainteresowały mnie przesuwane drzwi. Czy mogłabyś coś bliżej o nich napisać: jaka firma, kolor, jakiej szerokości i wysokości jest otwór w ścianie ? Pozdr Dziękuję i cieszę się, że się podoba. Drzwi przesuwne Porta Nova, kolor Orzech 4. Otwór w śianie był 140 na 208, ale wiem, ze panowie go musieli troche poszerzyć. My akurat te podwójne drzwi mamy 2x po 70 cm, ale mozna zrobic np. 2x po 80 czy 90 cm. Pojedyncze drzwi przesuwne to 80 cm i otwór był 208 na 88 cm. Jednak radzę ci abys wypytała sie w Porcie lub przeczytała w katalogu jakie maja byc te otwory, bo u mnie trochę zabawy z drzwiami panowie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 17.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Śliczny domek. Gratuluję przeprowadzki i dzięki za dodanie otuchy na drodze realizacji marzeń Prosiłabym Cię o podanie koloru okien I namiary na firmę która robiła u Ciebie kuchnię - jest śliczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.01.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Okna kolor teak. Kuchnie robił stolarz. Robi nam też inne rzeczy, więc narazie jest zajęty. Moge podac namiary za jakieś dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Spokojnie ja dopiero zaczynam fundamenty stoją ale z namiaru chętnie skorzystam - zapiszę na zapas, bo widzę że warto. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.01.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Kącik garażowy: odkurzacz, zmiękczacz wody i umywalka (radzę zrobic w garażu) http://images46.fotosik.pl/1597/03db9164ebf55b48m.jpg Łóżko. Czy stosujecie jakies narzuty na swoje łóżka w sypialni, bo własnie sie nad tym zastanawiam?http://images35.fotosik.pl/1452/4cf11c668bc82685m.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 18.01.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hejka,bardzo zainteresował mnie ten 'zmiękczacz wody". Czy mogłabyś e.kala napisać o nim coś więcej.tzn jak się sprawdza , ile kosztuje , jakie są koszty użytkowania, czy jest to "dużą rzecz" czy raczej niewielka i da się ją wpakować np do kotłowniz góry dziękujępohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 18.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A ja zadam może troche głupie pytanie,po co ten zmiękczacz wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.01.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Podaje link do zmiekczacza, który ja mam. Koszt około 2500-3000 zł. Myślę, że do kotłowni spokojnie mozna go upchnąć. Koszty eksploatacji małe, co jakis czas kupuje sie worek soli. Podobno jeden worek wystarcza na bardzo długo.Mam go krótko, wygląda na to, że działa. Włosy lepiej umyte, w czajniku nie ma kamienia. Zobaczymy jak będzie dalej.http://www.bimsplus.com.pl/produkty/dzial/799.html Odpowiadam na pytanie po co zmiękczacz Jakie korzyści płyną ze stosowania CosmoWATER? ZDROWIE - filtrując wodę przywrócimy smak potraw i napoi zapobiegniemy wielu groźnym chorobom, jak kamienie nerkowe, alergie, marskość wątroby, choroby oczu. HIGIENA - czysta woda to także: komfort kąpieli i prania duża oszczędność środków piorących łatwość w utrzymaniu czystości zapobieganie przenikaniu szkodliwych substancji poprzez skórę organizmu. URZĄDZENIA - odkładający się kamień powoduje uszkodzenia instalacji grzejnych, term, armatury sanitarnej, bojlerów, pralek, ekspresów do kawy. Stosując zmiękczacze wody zapobiegniemy uszkodzeniom oraz obniżymy koszty ogrzewania o około 15-20%. Urządzenia zmiękczające wodę zabezpieczają przed pękaniem rur, zapewniają właściwy przepływ w instalacji (ciśnienie i natężenie przepływu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.01.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Moja umywalka http://images46.fotosik.pl/1597/522681f8025cb24fm.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 e.kala - bardzo ładny dom! gratuluję! korzystałaś z usług jakiegoś projektanta czy sama wszystko wymyślałaś? Bardzo ładnie Ci wszystko wyszło! Czy jeesteś zadowolona z gości, którzy Ci robili wykonczeniówkę? Jeśli tak byłąbym wdzięczna za namiary, najlepiej na priva. Będą mi co prawda potrzebni w przyszłym roku (taką mam przynajmniej nadzieję) ale namiary wolę już powoli zbierać pzde m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 e. kala bardzo fajnie urzadzony dom, podoba mi się!Napisz coś więcej o plafonach z salonu? jakiej firmy, ile kosztowały? te ramki są drewniane czy metalowe bo za bardzo tego widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.01.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziekuje za odwiedziny. Korzystałam z usług projektanta na część pomieszczeń. Ekipa od wykończeniówki bardzo dobra, dokładna no i przy okazji wolna ale chyba warto poczekać. Namiary podam na priv.Plafony w salonie są metalowe. W tej chwili nie pamietam firmy, koszt około 130 zł za jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.01.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Mam lodówkę i kota czekającego na mleko http://images39.fotosik.pl/1586/5d7eb1e5597d20ddm.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Niezla ta lodowa. Olbrzymia sie wydaje A powiedz jakie podlaczenie wody do kostkarki trzeba bylo zrobic? Tam jest jakas cieniutenka rureczka i co z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.02.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Do lodówki potrzebny taki kranik jak do pralki (3/4 cala końcówka). Lodówka fajna i wbrew pozorom nie ma tak dużo miejsca w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Masz bardzo ładne łóżko w sypialni. Jaki to producent? Jeśli to nie problem to proszę o cenę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.02.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Łóżko z Vinotti Arti Line. Cena samego łóżka to coś około 2500 zł. Może i dużo ale jest solidnie wykonane (drewno ze skórą). Zobaczyłam te meble w salonie i bardzo mi sie spodobały (zwłaszcza toaletka).W Gdańsku mozna je zobaczyć w TOP Meble na Grunwaldzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts