Marcin z Bydzi 30.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich! Jestem pierwszy raz na tym forum i mam nadzieję, że wyciągnę dużo pożytecznych informacjii. Właśnie kupiliśmy działkę w Murowańcu przy ulicy szkolnej. Chętnie poznam sąsiadów, a podobno już ich mam bo działki posprzedawane prawie wszędzie już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wejdź na grupe bydgosko-toruńską. Tam praktycznie sam Murowaniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 30.10.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dzięki bardzo Jeszcze zakręcony troche jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts