jea 30.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja tak sobię mędrkuję, że ta panienka co się pojawia na forum, to z otwartej szafy. Ostatnio jest na to jakieś zapotrzebowanie albo cóś. Wszyscy mają i otwierają jakieś szafy. Tylko, że jak ja swoją otworzę to mi gacie wylecą a nie panienka a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja tak sobię mędrkuję, że ta panienka co się pojawia na forum, to z otwartej szafy. Ostatnio jest na to jakieś zapotrzebowanie albo cóś. Wszyscy mają i otwierają jakieś szafy. Tylko, że jak ja swoją otworzę to mi gacie wylecą a nie panienka a szkoda wiesz gacie gaćmi byle ci coś innego nie wylecialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ile razy otwieram to wylatuje blablaluga albo inny lewakk może lepiej zostawić otwartą................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ile razy otwieram to wylatuje blablaluga albo inny lewakk może lepiej zostawić otwartą................ kup se widły i najpierw dziab szafe widłami a później otwieraj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ile razy otwieram to wylatuje blablaluga albo inny lewakk może lepiej zostawić otwartą................ a wrredna nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2006 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Chyba czas zamknąć szafe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts