Marcin z Bydzi 30.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich! Jestem pierwszy raz na tym forum i mam nadzieję, że wyciągnę dużo pożytecznych informacjii. Właśnie kupiliśmy działkę w Murowańcu przy ulicy szkolnej. Chętnie poznam sąsiadów, a podobno już ich mam bo działki posprzedawane prawie wszędzie już Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witaj Marcin olka , tez witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filip1 07.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Siemka!!! Ja poszukuje jakiejś działeczki w tej okolicy. Juz mam pewne namiary. Jak cos kupię to dam znać. Może Ty masz jakiś dobry namiar na sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witaj Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts