ZuzOla 30.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ciekaw jestem opinii na temat wartości nieruchomości...po jej wybudowaniu:) Tzn. chodzi mi o Wasze opinie (fantazje ) przy nastepujacych założeniach: 1) budowa na działce o obecnej wartoscci ok 50 tys, 16-17 km na północ od Krakowa 2) powierzchnia domu ok 120 metrów, z garażem, działka 26 arów 3) koszt budowy, zagospodarowania działki, doprowadzenia mediów, ogrodzenia i umeblowania ok 350 tys zl Zatem działka + koszty to ok 400 tys. Pytanie jak duża może być "premia" za zbudowanie domu. Jakiego rzędu wartosc wchodzi w rachubę? Nie chodzi o to żeby to sprzedawac (bo wtedy nie pisałbym o kosztach umeblowania) tylko ile warte bedzie to cacko. Bardziej chodzi mi o sondaż niż jakieś precyzyjne wyliczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 30.10.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Wszystko zależy jaka okolica,jacy sąsiedzi,jaki dojazd na działkę ,odległość od centrum .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzOla 30.10.2006 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W zasadzie wszystkie cechy działki odzierciedla cena działki. Wedlug mnie okolica jest super, dojazd nieuciazliwy, dzialka ladna....ale gdyby wszyscy tak mysleli to dzialka kosztowalaby 200 tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts